A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Виїзний прийом у с-щі Вакулиха

Дата: 23.05.2023 14:57
Кількість переглядів: 509

Фото без опису  Сьогодні, відповідно плану роботи Мартинівської сільської ради, заступник сільського голови Олександр Родик провів особистий виїзний прийом громадян, відвідавши с-ще Вакулиха. На прийомі побували близько 15 осіб.

  Під час прийому жителі озвучували чимало наболілих питань, зокрема щодо грейдерування вулиць, через які здійснює проїзд великоваговий транспорт, здебільшого газовидобувних компаній, та підсипання методом щебіювання вул. Садової та провулку Світлого; скошування бур’янів; встановлення 2 додаткових контейнерів для сміття; придбання 5 лавок і розміщення їх біля багатоквартирних будинків та ФАПу.

Фото без опису  Крім цього, наголосили на важливості проведення виїзного прийому землевпорядника сільської ради та юриста з метою вирішення особистих питань громадян щодо надання земельних ділянок для городництва, ведення особистого селянського господарства, оформлення технічної документації на земельні ділянки.

  Клопотали і про облаштування на території села мобільного будиночку або відповідної кімнати для проведення зборів місцевих громадян чи зустрічі із працівником «Укрпошти» для отримання пенсії. Зі слів присутніх жителів     с-ща Вакулиха, питання встановлення мобільного будиночку обіцяли вирішити керівники АТ «Укргазвидобування» та «Шебелинкагазвидобування», які здійснюють свою діяльність на території населеного пункту. Та чомусь їх обіцянки залишились тільки обіцянками.  Місцеві мешканці запропонували заступнику сільського голови з даного питання провести перемовини із газовидобувними компаніями та віднайти можливість у облаштуванні місця для зборів громадян села. Ряд питань стосувалися проведення державної реєстрації права власності на житло.

Фото без опису  Низку звернень Олександр Анатолійович спробував вирішити відразу та надав громадянам вмотивовані відповіді й роз’яснення. Окремі ж заяви було передано на доопрацювання керівникам відповідних відділів апарату виконавчого комітету сільської ради та комунального підприємства «Халтуринське ГСКП»

 

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь