A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Проведено огляд дитячих та спортивних майданчиків

Дата: 24.05.2023 16:02
Кількість переглядів: 405

Фото без опису У відповідності «Плану проведення  технічної інвентаризації та паспортизації об’єктів благоустрою населення, а саме дитячих, спортивних та інших майданчиків», сьогодні, 24 травня, комісією у складі: заступника голови сільської ради Олександра Родика, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Ігоря Дроздовича, головних спеціалістів відділу освіти, культури та спорту Ріти Шандиби та Аліни Ляскало, керівника КП «Халтуринське ГСКП» Михайла Гаврюшенка, старости Білухівського старостинського округу Алли Бойченко проведено плановий огляд та перевірку дитячих та спортивних майданчиків, що на територіях населених пунктів громади.

Фото без опису  Під час обстеження члени комісії особливу увагу приділяли збереженню комплектності обладнання, його структурній цілісності, справності, стану рухливих частин. Дивились щодо пофарбування поверхонь, чистоти територій, утримання огорож. 

 Загалом становище дитячих та спортивних майданчиків погіршилося (у порівнянні із 2021 роком, у 2022 році - планового огляду та інвентаризації дитячих та спортивних майданчиків не було проведено). Виявлено наступні недоліки:

  • спортивні майданчики, що у с. Варварівка, потребують ремонту: заміни дощечок на  гойдалках, поновлення пісочниць та підвезення піску,  прибирання території та обкошування бур’янів; на спортивному майданчику тренажери потребують заміни підшипників та пофарбування поверхні;
  • територія дитячого майданчика, що знаходиться в парковій зоні біля БК у с. Мартинівка потребує підвезення піску, скошування трави, демонтажу металевої труби та ремонту гойдалки (відсутнє сидіння);  у районі вулиці Сороки дитячий майданчик необхідно огородити огорожею для безпечного відпочинку дітей та відремонтувати визначені елементи дитячого інвентаря.
  • у с-щі Тишенківка ігровий майданчик у занедбаному стані, потребує ремонту, фарбування, підвезенню піску та благоустрою території;
  • у с-щі Шевченка необхідне проведення пофарбування поверхні дитячого комплексу та заміни дошок на лавочці;
  • на території Білухівського старостату всі майданчики в задовільному стані, але є прохання: демонтувати дитячий майданчик для перенесення у більш зручне та безпечне місце;
  • у с. Мар’янівка дитячий майданчик пофарбований, прибраний, трава обкошена, потребує заміни сидіння одна гойдалка;

 

Фото без опису Слід відмітити дитячі майданчики, що у с. Білухівка, с-щі Вакулиха та с-щі Красне. Вони доглянуті, цілі та не пошкоджені. Це завдяки правильному вихованню підростаючого покоління, відповідальності та бережного ставлення місцевих жителів,  а також вмінню керівників села тримати населений пункт  в чистоті та порядку.

   Дитячий майданчик – це не просто місце для ігор. Це особливий світ – світ щасливого дитинства! Дуже прикро, що на території цих дитячих куточків «відпочивають» люди старшого віку, ламаючи та нехтуючи те, що по праву належить малюкам.  Пісочниці, гойдалки, каруселі, будиночки для гри і різні ігрові комплекси – вони встановлені для того, щоб наші діти росли гармонійними та розвивалися.

 

 Тому, з метою усунення недоліків, виявлених під час проведеня планового огляду та інвентаризації дитячих та спортивних майданчиків, 26 травня 2023 року скликається засідання виконавчого комітету сільської ради, на якому будуть прийняті відповідні рішення.

  Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису 

 

 

 

 

 

 


Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь