Мартинівська сільська громада
Полтавський

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 27.07.2023 13:48
Кількість переглядів: 733

Фото без опису  27 липня під головуванням сільського голови Віктора Котенка за участю 16 членів виконавчого комітету відбулось засідання.

 У порядку денному розглянуто та прийнято відповідні рішення з 13 питань.

 Про заходи щодо відзначення Дня Державного Прапора України та 32-ї річниці Незалежності України інформувала начальник відділу освіти, культури та спорту Тетяна Гречко. Так, заплановано проведення благоустрою населених пунктів сільської ради, упорядкування об’єктів культурної спадщини, пам’ятників, пам’ятних знаків та місць поховань борців за незалежність України; забезпечення проведення урочистої церемонії підняття Державного Прапора України, церемонії покладання квітів до пам’ятників державних діячів та місць поховань Героїв-Захисників (святкові та розважальні заходи, крім спортивних,  на період військового стану проводити заборонено).

Фото без опису Потому керівник освіти внесла на затвердження присутніх кошторис та акти виконаних робіт по поточному ремонту огорожі в ЗДО «Малятко» в сумі 231 тис.грн. та інформувала про проведення оздоровчої кампанії влітку в закладах освіти Мартинівської сільської ради. За літній період в пришкільних таборах охоплено відпочинковими послугами 130 дітей. На проведення оздоровчої кампанії використано 177 тис. 251 грн. із 120 тис.грн. передбачених сільським бюджетом. Пришкільні табори функціонували з 12.06. по 29.06. 2023 року у навчальних закладах Білухівської, Мар’янівської гімназіях, Варварівському ліцеї та Мартинівському ОЗ.

Оздоровча кампанія була забезпечена належними умовами з безпеки життєдіяльності дітей, зокрема, під час повітряної тривоги. Кожен заклад мав обладнане найпростіше укриття. У таборах відпочинку було організовано дворазове харчування та встановлена вартість дітодня 80 грн. відповідно до літнього меню.

Фото без опису  Далі, відповідно порядку денного, слово мав заступник директора Халтуринського ГСКП Павло Тимошко, з інформацією про перелік платних послуг та калькуляції вартості послуг, які надаватиме Халтуринське ГСКП із 1 серпня цього року. (інформація додається).

  

 

 

Вид послуги

Вартість грн./год

1

2

3

1

MANITOU MBL-X1840, загортання, планування

656,32

2

MANITOU MBL-X1840, погрузка

670,60

3

MANITOU MBL-X1840, екскаватор

799,50

4

MANITOU MBL-X-920, ківш зерновий

846,55

5

MANITOU MBL-X-920, земельні роботи

1255,31

6

MANITOU MBL-X-920, корзина, підйомник

731,83

 

7

Трактор МТЗ-82 З косаркою

694,09

(24 грн./ 1 сотку)

8

Трактор МТЗ-82 з КУНом

787,29

9

Трактор МТЗ-82 з причепом

696,40

10

 Транспортні послуги автомобіля JAC

1389,59

(13,89 грн. /1 км)

11

Асенізаційна машина АТВО-0101 МАЗ-4371 №2

387,08 ( за 4м³ (1 бочка)

 

Фото без опису  Щодо усунення наслідків руйнування громадського будинку (гуртожиток-клуб), що знаходиться за адресою: вул. Миру, 5 у с-щі Тишенківка, виконавчий комітет доручив Халтуринському ГСКП провести демонтаж громадської будівлі та придатні для використання матеріали ( які будуть отримані після демонтажу) на безоплатній основі передати для подальшого використання в господарській діяльності комунальному підприємству.

Начальник ЦНАПу Ірина Лініченко виступила про затвердження Переліку адміністративних послуг  (у новій редакції), що надаються через Центр надання адміністративних послуг. На сьогоднішній день їх кількість налічує 101 послугу.

Фото без опису Крім того, члени виконкому розглянули питання компенсації витрат власникам житлових приміщень за тимчасове розміщення ВПО, надали дозвіл на списання паливно-матеріальних цінностей, затвердили висновок опікунської ради та погодили Робочий Проект «Нове будівництво місцевої автоматизованої системи оповіщення населення (МАСЦО) на території Мартинівської сільської територіальної громади.

У «Різному» виступила начальник управління правового та соціального забезпечення Ірина Сущенко із роз’ясненнями щодо порушеного питання з приводу спонукання Мартинівською сільською радою через членів виконкому чи депутатів ради перейти священнослужителів УПЦ МП, які здійснюють релігійну діяльність на території Мартинівської територіальної громади, до Української православної церкви Київського патріархату.

Фото без описуЯк пояснила Ірина Анатоліївна, оскільки насьогодні релігійна діяльність УПЦ МП не заборонена та залишається легалізованою в Україні, органи місцевого самоврядування не мають правових підстав зобов’язати священнослужителів УПЦ МП перейти до УПЦ КП. Натомість, сесія сільської ради може підтримати ініціативу більшості громадськості у населених пунктах територіальної громади.

У ході розгляду питань, про які слово мала Тетяна Гречко, Наталія Панасенко запитала про можливість встановлення в нашій громаді Алеї Слави на честь Захисників-Героїв. Тетяна Сергіївна повідомила, що робота з цього приводу ведеться. Зібрано відповідні матеріали про Воїнів, які повернулися додому на щиті. Заплановано встановлення пам’ятного знаку полеглим за Батьківщину у с. Мартинівка.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь