A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

5. Про усунення наслідків руйнування громадського будинку (гуртожиток-клуб), що знаходиться за адресою: Полтавська область, Полтавський район, с. Тишенківка, вул. Миру, 5

Дата: 28.07.2023 11:47
Кількість переглядів: 56

 

МАРТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

від 27 липня 2023 року               с. Мартинівка                        № 351/2023

 

 

Про усунення наслідків руйнування громадського будинку (гуртожиток-клуб), що знаходиться за адресою:  Полтавська область, Полтавський район, с. Тишенківка, вул. Миру, 5

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні, наказом Державного казначейства України № 447 від 29.11.2010 року «Про затвердження Типової інструкції про порядок списання майна бюджетних установ», Положенням про порядок списання майна комунальної власності територіальної громади Мартинівської сільської ради, на виконання рішення сорок сьомої чергової сесії Мартинівської сільської ради сьомого скликання від 03 липня 2020 року «Про списання майна комунальної власності громадський будинок (гуртожиток-клуб)», у зв'язку із аварійним станом основних конструкцій об’єкта нерухомості комунальної власності, з метою недопущення травмування населення та дотримання Правил благоустрою територій Мартинівської сільської ради, виконавчий комітет
ВИРІШИВ:

  1. Доручити комунальному підприємству Халтуринське ГСКП провести демонтаж громадського будинку (гуртожиток-клуб), що знаходиться за адресою:  Полтавська область, Полтавський район, с. Тишенківка, вул. Миру, 5.
  2. Відділу бухгалтерського обліку, звітності та фінансового забезпечення апарату виконавчого комітету сільської ради (Козелько О.Д.) активи, отримані в результаті демонтажу будівлі, зазначеної в п.1 цього рішення, оприбуткувати  у складі запасів та/чи вторинної сировини.
  3. Виконавчому комітету Мартинівської сільської ради Полтавського району Полтавської області передати безоплатно матеріали, придатні для використання, які отримані, після демонтажу майна вказаного в п. 1 цього рішення, комунальному підприємству Халтуринське ГСКП для подальшого використання в господарській діяльності підприємства.
  4. Утворити та затвердити склад комісії з приймання-передачі матеріалів, отриманих після демонтажу будівлі, зазначеної в пункті 1 цього рішення, що  додається.
  5.  Комісії, утвореній відповідно до пункту 3 цього рішення, забезпечити в установленому законодавством порядку приймання-передачу матеріалів, отриманих, після демонтажу майна вказаного в п. 1 цього рішення, придатних для використання зазначених з балансу Виконавчого комітету Мартинівської сільської ради на баланс Халтуринського ГСКП та оформити відповідний акт приймання-передачі.
  6. Директору Халтуринського ГСКП (Гаврюшенко М.А.) :

6.1. забезпечити проведення демонтажу будівлі, зазначеної в пункті 1 цього рішення;

6.2. забезпечити після демонтажу проведення очищення ділянки  під будівлею  від  будівельного сміття;

6.3. здійснити приймання активів, отриманих в результаті демонтажу будівлі, зазначеної в п.1 цього рішення у відповідності до норм чинного законодавства.

 7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника сільського голови О.А. Родика.

 

 

 

 

 

Сільський голова                                                   Віктор КОТЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь