Мартинівська сільська громада
Полтавський

Виїзний прийом громадян у с. Мар'янівка

Дата: 21.09.2023 14:04
Кількість переглядів: 240

Фото без опису Щодо встановлення дорожніх знаків на вулицях села (вказівний на с. Мартинівка із с. Мар’янівка та оглядового дорожнього дзеркала на перехресті вулиць), ремонту доріг в населеному пункті, встановлення пандусу біля сільського будинку культури, ремонту фасаду стіни ФАПу та облаштування доріжки до фельдшерського пункту, надання землі для ведення огородництва, ремонту паркану біля СБК, допомоги у вирішенні питання  надання техніки для оранки городів пенсіонерам, - це ті проблеми, які були обговорені  20 вересня цього року під час виїзного прийому громадян у с. Мар’янівці. Робочу зустріч провів заступник сільського голови Олександр Родик.

  На зібранні з місцевими жителями була присутня начальник земельного відділу апарату виконавчого комітету Мартинівської сільської ради Ольга Думенко. Тому, роз’яснення з питань, що стосувались виготовлення технічної документації на земельну ділянку, надання земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та подібні -  громадяни отримували під час прийому.

Фото без опису Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Спільно із депутатом Олександром Іваніловим, який завітав на зустріч із заступником, було оглянуто приміщення ФАПу (де необхідно ремонтувати стіну та облаштувати перила біля пандусу), проведено виїзд на ділянку дороги, яку потрібно відремонтувати, обговорено проблемні питання жителів. Щодо осіннього обробітку городів, зокрема пенсіонерам, було вирішено підготувати листа до ПП «Бурякорадгосп», так як земельні паї людей знаходяться в оренді цього підприємства.

  Крім того, Олександр Анатолійович виїхав на місце ліквідації пориву води біля будинку жителя Мар’янівки. Тут працювала бригада працівників Халтуринського ГСКП.

 Спілкування з людьми, розгляд та вирішення  їх проблем - є одним із  пріоритетних напрямків роботи очільників територіальної громади.  Порушені громадянами питання взяті на особистий контроль заступника голови. З метою їх позитивного вирішення відповідним фахівцям дані конкретні вказівки та завдання.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь