A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

6. Про надання кімнат в службовій квартирі №7 по вул. Миру, 4 в с. Білухівка та видачу службових ордерів

Дата: 27.10.2023 11:40
Кількість переглядів: 140

МАРТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ПОЛТАВСЬКОГО РАЙОНУ

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від 26 жовтня 2023 року              с. Мартинівка                      № 394/2023

 

 

Про надання кімнат в  службовій квартирі №7  по вул. Миру, 4 в с. Білухівка та видачу службових ордерів гр.  ***************************.

 

 

Розглянувши клопотання начальника Відділу освіти, культури та спорту Мартинівської сільської ради ГРЕЧКО Т.С.  від 05.10.2023 року № 01-35/01/565  щодо забезпечення службовим житлом учителів Білухівської гімназії: *************************,  керуючись ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, пунктом 10 статті 15, статтями 118, 121, 122 Житлового Кодексу УРСР, пунктом 2 розділу І, пунктом 7, 8, 12, 16, 21 розділу ІІ Положення про порядок надання службових жилих приміщень і користування ними в Українській РСР, затвердженого постановою Ради міністрів Української РСР від 04 лютого 1988 року № 37, Положенням про службове житло, затвердженим рішенням Виконавчого комітету Мартинівської сільської ради від 24 січня 2022 року № 121/2022, виконавчий комітет Мартинівської сільської ради,

ВИРІШИВ: 

  1. Надати гр. ********************, вчителю історії та географії Білухівської гімназії,  кімнату, площею - 16,2 м² в службовій квартирі №7 по вул. Мру, 4 в с. Білухівка для  тимчасового проживання (на період роботи на посаді - до 31 серпня 2024 року);
  2.  Надати гр. ************************** р.н., вчителю початкових класів Білухівської гімназії,  кімнату, площею - 13,0 м² в службовій квартирі №7 по вул. Мру, 4 в с. Білухівка для  тимчасового проживання (на період роботи на посаді - до 15 серпня 2024 року);
  3. Надати гр. *************************** р.н., вчителю математики Білухівської гімназії,  кімнату, площею - 9,1 м² в службовій квартирі №7 по вул. Мру, 4 в с. Білухівка для  тимчасового проживання (на період роботи на посаді - до 31 серпня 2024 року);
  4. Видати особам, визначеним в пунктах 1-3 цього рішення ордер на вселення в кімнати службової квартири №7 по вул. Мру, 4 в с. Білухівка.
  5. Надати право особам, визначеним в пунктах 1-3 цього рішення  користуватися місцями загального користування, а саме:

коридор, площею 8,0 м²;

вбудована шафа, площею 0,3 м²;

кухня, площею 9,9 м²;

ванна кімната, площею 2,5 м²;

вбиральня, площею 1,3 м²;

лоджія 1, площею 3,0 м²;

лоджія 2, площею 3,0 м².

  1. При вселенні до житлового приміщення осіб, зазначених в пунктах 1-3 цього рішення на підставі ордера, балансоутримувачу службового  житла - Халтуринському ГСКП (Гаврюшенко М.А.)  укласти відповідний договір найму службової квартири №7 по вул. Миру, 4 в с. Білухівка з гр. Кацюбою Яною Петрівною, відповідно до  її згоди, наданою в заяві від 24.10.2023 року.
  2. У разі припинення трудових відносин з Білухівською гімназією, особи, визначені в пунктах 1-3 цього рішення  зобов'язані виселитися із наданого житлового приміщення на умовах і у строки, передбачені укладеним договором найму службового житлового приміщення.
  3. Управлінню правового, соціального забезпечення та управління персоналом апарату виконавчого комітету Мартинівської сільської ради здійснити заходи щодо розробки проєкту договору найму службового житлового приміщення.
  4. Організацію виконання цього рішення покласти на начальника Відділу освіти, культури та спорту Мартинівської сільської ради (Гречко Т.С.) та  директора Халтуринського ГСКП (Гаврюшенко М.А.).
  5. Начальнику Відділу освіти, культури та спорту Мартинівської сільської ради (Гречко Т.С.) вчасно інформувати балансоутримувача службової квартири – Халтуринське ГСКП про розірвання гр. ************************ трудових правовідносин з навчальним закладом.
  6. Директору Халтуринського ГСКП (Гаврюшенко М.А.) забезпечити своєчасне розірвання договору найму службового житлового приміщення із вказаним працівником після його звільнення.
  7. Контроль за виконання цього рішення покласти на заступника сільського голови Родика О.А.

 

          Сільський голова                                                  Віктор КОТЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь