Мартинівська сільська громада
Полтавський

До відома депутатів та фахівців сільської ради

Дата: 31.10.2023 12:08
Кількість переглядів: 199

Про дистанційне навчання за загальною короткостроковою програмоюФото без опису

 

 

На виконання плану-графіку підвищення кваліфікації державних службовців органів виконавчої влади, посадових осіб органів місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад у Полтавському регіональному центрі підвищення кваліфікації на 2023 рік, затвердженого розпорядженням начальника обласної військової адміністрації № 461 від 23.12.2022 повідомляємо, що із 27.11.2023 по 28.11.2023 Полтавським регіональним центром підвищення кваліфікації (далі – Центр) планується проведення дистанційного навчання державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування за загальною короткостроковою програмою  «Корпоративна культура в публічному управлінні».

Навчання буде проводитись через майданчик дистанційного навчання Zoom і передбачає також заповнення вихідної анкети.

За умови виконання усіх вимог програми учасники професійного навчання отримають цифрові сертифікати про підвищення кваліфікації в обсязі 0, 33 кредита ЄКТС.

Початок занять: 27.11.2023 о 14.00 год.

Графік проведення занять

Дата проведення занять

Час проведення занять

27.11.2023 - онлайн заняття (через майданчик дистанційного навчання Zoom)

14.00 - 16.50

28.11.2023 - онлайн заняття (через майданчик дистанційного навчання Zoom)

14.00 - 16.50

заповнення вихідної анкети

за посиланням, що надійде на електронну пошту учасника навчання

 

отримання цифрового сертифіката про підвищення кваліфікації

сертифікат про підвищення кваліфікації буде автоматично згенеровано в особистому кабінеті учасника навчання на Порталі управління знаннями НАДС

Шифр групи для заповнення підсумкової анкети: ЗКДСМС2711

Для участі у навчанні учасникам необхідно:

ознайомитися з Інструкцією з використання Порталу управління знаннями НАДС для користувачів та зареєструватися на Порталі (створити особистий кабінет);

після реєстрації (або, для зареєстрованих користувачів, авторизації) на Порталі до 23 листопада 2023 року включно зареєструватися на навчання за загальною короткостроковою програмою підвищення кваліфікації Полтавського регіонального центру підвищення кваліфікації ЗКДСМС2711 «Корпоративна культура в публічному управлінні» за посиланням: https://cutt.ly/AwE7csum (вставити це посилання в нове вікно браузера). Кнопка «ЗАПИСАТИСЯ» на програму знаходиться справа у верхній частині або внизу сторінки.

Просимо учасників професійного навчання під час реєстрації обов’язково вказувати особисті електронні адреси, не використовувати електронні адреси з доменом adm-pl.gov.ua, інші електронні адреси органів влади та органів місцевого самоврядування.

На особисті електронні адреси учасників навчання, надані при реєстрації,  24 листопада 2023 року буде надіслано інформацію для участі у дистанційному навчанні.

Повідомляємо, що реєстрація на програму буде закрита одразу після набору максимальної кількості учасників (100 осіб).

Проведення занять у системі Zoom потребує встановлення відповідного програмного забезпечення та оснащення робочого місця (ПК) веб – камерою, колонками, мікрофоном, Інтернет-зв`язком. Обов’язковою умовою навчання є підключення веб-камери під час занять.

Посилання для встановлення Zoom:

- Андроід:https://play.google.com/store/apps/details?id=us.zoom.videomeetings

-  IPhone: https://apps.apple.com/ru/app/zoom-cloud-meetings/id546505307

-  Windows https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe

Довідки за телефонами:

- з питань реєстрації на Порталі управління знаннями НАДС, створення облікового запису на програму, отримання інформації про підключення до майданчика дистанційного навчання, заповнення підсумкової анкети: 50-04-25;

- з питань організації навчання та отримання цифрових сертифікатів про підвищення кваліфікації: 60-97-18, 60-97-32, 60-97-19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь