A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

4. Про здійснення особистих та виїзних прийомів громадян Мартинівським сільським головою та його заступником за звітний період 2023 року

Дата: 29.11.2023 09:39
Кількість переглядів: 43

МАРТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 24 листопада 2023 року            с. Мартинівка                        № 409/2023

 

Про здійснення особистих та виїзних прийомів громадян

Мартинівським сільським головою та його заступником

за звітний період 2023 року

 

Відповідно до статті 40 Конституції України, керуючись статтями 5, 7, 13, 19, 20 Закону України «Про звернення громадян», Інструкцією з діловодства за зверненнями громадян в органах державної влади і місцевого самоврядування, об’єднаннях громадян, на підприємствах в установах, організаціях незалежно від форм власності, в засобах масової інформації, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 14 квітня 1997 року №348 (із змінами), Класифікатором звернень громадян, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 24 вересня 2008 року № 858 (із змінами), Методикою оцінювання рівня організації роботи із зверненнями громадян в органах виконавчої влади, затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 24 червня 2009 року №630 (із змінами), з метою забезпечення ефективної роботи системи прийому, обліку, реєстрації і розгляду звернень громадян, контролю за станом цієї роботи в Мартинівській сільській раді, виконавчий комітет Мартинівської сільської ради

ВИРІШИВ:

  1. Інформацію начальника загального відділу апарату виконавчого комітету Мартинівської сільської ради Супрун Н.М. про здійснення особистих та виїзних прийомів громадян Мартинівським сільським головою та його заступником за звітний період 2023 року взяти до відома(додається).
  2. Начальнику загального відділу апарату виконавчого комітету сільської ради Супрун Н.М. 3.1. забезпечити організацію особистих та виїзних прийомів громадян сільським головою та його заступником у відповідності до затверджених графіків, забезпечити систематичне інформування мешканців громади про роботу з їх зверненнями та вирішенням питань, порушених на особистих та виїзних прийомах  через офіційний сайт Мартинівської сільської ради.
  3. Координацію роботи щодо виконання даного рішення покласти на начальника загального відділу апарату виконавчого комітету сільської ради Супрун Н.М., контроль за виконанням – на керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Дроздовича І.А.

 

 

Сільський голова                                                              Віктор КОТЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь