A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

8. Про припинення договору найму приміщення з Фонду житла Мартинівської сільської ради для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб з Данильченком Ю.В. та укладення договору з Шевченко В.С.

Дата: 29.11.2023 09:45
Кількість переглядів: 53

МАРТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ПОЛТАВСЬКОГО РАЙОНУ

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від 24 листопада  2023 року              с. Мартинівка                      № 413/2023

 

Про припинення договору найму приміщення  з Фонду житла Мартинівської сільської ради для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб з Данильченком Ю.В. та укладення договору з Шевченко В.С.

 

 

Розглянувши клопотання директора Халтуринського ГСКП від 21.11.2023 року  про розірвання договору найму житлового приміщення, укладеного  з Данильченком Ю.В. та  заяву Шевченко В.С. про взяття на облік громадян, що потребують надання житлового приміщення для тимчасового проживання ВПО від 20.11.2023 року, керуючись Законом України «Про житловий фонд соціального призначення», Житловим Кодексом України, Законом України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», Постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2022 № 495 «Деякі заходи з формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», пп. 2 п. а ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», беручи до уваги Акт про встановлення факту не проживання від 17.11.2023 року виконавчий комітет Мартинівської сільської ради,

ВИРІШИВ:

  1. Припинити з 24 листопада 2023 року договір найму житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб укладеного 08 лютого 2023 року між Данильченком Юрієм Васильовичем та Халтуринським ГСКП, у зв'язку із фактичним не проживанням гр. Данильченка Ю.В. з сім’єю в квартирі  № 11 по вул. Сороки, буд. 3 в с. Мартинівка та недотриманням ним умов п.п. 1.3.6. п. 1.3 вищезазначеного Договору.
  2. Скасувати ордер на вселення в житлове приміщення з фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб № 2 – ВК від 27 січня 2023 року, виданий Данильченку Юрію Васильовичу на право вселення з сім’єю у складі 3-х чоловік в житлове приміщення за адресою: с. Мартинівка, вул. Сороки, 3, кв. 11.
  3. Надати з Фонду житла Мартинівської сільської ради для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб:  сім’ї ШЕВЧЕНКО, у складі 4-х осіб об’єкт житлової нерухомості, а саме: двокімнатну квартиру № 11 по вулиці Сороки, будинок 3 в с. Мартинівка Полтавського району Полтавської області, житловою площею 28,4 м², загальною площею 51,1 м², що належить на праві комунальної власності Мартинівській територіальній громаді в особі Мартинівської сільської ради Полтавського району Полтавської області.
  4. Видати ШЕВЧЕНКО Валентині Сергіївні, ********* року народження та її родині ордер на об’єкт житлової нерухомості, зазначений у пункті 3 цього рішення.
  5. При вселенні до житлового приміщення гр. ШЕВЧЕНКО В.С. та її родини на підставі ордера, виданого згідно п.4 цього рішення, балансоутримувачу житла - Халтуринському ГСКП укласти відповідний договір найму житлового приміщення, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб із зазначеною особою, строком до 1 року.
  6. Контроль за виконання цього рішення покласти на заступника сільського голови Родика О.А.

 

 

          Сільський голова                                                  Віктор КОТЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь