Мартинівська сільська громада
Полтавський

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 15.12.2023 13:55
Кількість переглядів: 374

Фото без опису 15 грудня під головуванням сільського голови Віктора Котенка за участю 19 членів виконавчого комітету відбулось зібрання.

 У порядку денному розглянули та винесли відповідні рішення з 19 питань.

 Зокрема, присутніми було схвалено проєкт бюджету Мартинівської сільської територіальної громади на 2024 рік. Про нього доповідала начальник фінансового відділу Юлія Думенко. Було визначено на 2024 рік: доходи бюджету Мартинівської територіальної громади у сумі 91 778 658,00 гривень, у тому числі доходи загального фонду місцевого бюджету – 91 778 658,00 гривень та доходи спеціального фонду місцевого бюджету – 25 000,000 гривень.

Фото без опису З метою здійснення контролю за виконанням Програми з охорони та збереження культурної спадщини Мартинівської територіальної громади на 2023-2027 роки, відповідно Законів України «Про внесення змін до деяких законів України щодо особливостей формування Державного реєстру  нерухомих пам'яток України» та «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», робочою групою виконавчого комітету сільської ради було здійснено об'їзд населених пунктів громади та складено акт огляду технічного стану об'єктів культурної спадщини  в кількості 17 одиниць. 7 об'єктів (меморіальних комплексів та могил), які розташовані у с. Варварівка (1), с. Білухівка (4), с. Мартинівка(2) та с. Мар'янівка (1) підлягають перейменуванню, а саме, проведенню заходів щодо заміни написів. Про це інформувала начальник відділу освіти, культури та спорту Тетяна Гречко.  Рішення щодо проведення заходів здійснення заміни написів на об'єктах культурної спадщини члени виконавчого комітету підтримали одноголосно.

Фото без опису 

  Потому, присутні схвалили план роботи виконавчого комітету сільської ради на 2024 рік, затвердили перелік об'єктів та видів робіт для порушників та засуджених на території Мартинівської громади (визначено Халтуринське ГСКП та КП «Білухівка» підприємствами для відбування порушниками суспільно корисних робіт), запровадили трудову повинність та спланували суспільно корисні роботи в умовах воєнного стану на території громади та видали ордер на користування квартирою у с. Мартинівка. Слово з даних питань порядку денного мав секретар виконкому Ігор Дроздович.

Фото без опису Про розширення переліку платних послуг, які надаватиме КП «Білухівка» інформувала староста Алла Бойченко. До вже визначеного та затвердженого  раніше Переліку запропоновано  додати платну послугу слюсаря (158 грн/год), платну послугу електрика (145 грн/год), послугу робітника з благоустрою з бензокосою (295 грн/год), та послугу робітника з благоустрою з бензопилою (350 грн/год.). Інформацію підтримано одноголосно.

 Далі, в процесі роботи, члени виконавчого комітету затвердили Перелік осіб, що розмістили ВПО  та подали заяву на отримання компенсації витрат по Мартинівській ТГ за листопад 2023 року та загальний обсяг витрат, що підлягають компенсації в сумі 44354 грн.; надали семи дітям статуси дітей, які постраждали  внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та підтримали ряд інших питань, з якими виступила начальник Служби у справах дітей Оксана Михайленко.

Фото без опису  У «Різному» Наталія Панасенко звернулася з приводу встановлення огорожі біля розчищених ділянок ставкових зон з метою безпечного руху автотранспорту і безпеки громадян під час погіршення погодних умов та ожеледиці. Головуючий засідання відповів, що дане питання на постійному контролі у керівництва ТГ, вивчаються деталі правомірного встановлення огорож на небезпечних ділянках доріг населених пунктів громади. Крім того поспілкувалися щодо перевірки стану роботи  мережі вуличного освітлення.

Начальник Управління правового та кадрового забезпечення Ірина Сущенко закликала присутніх взяти участь та виявити ініціативу щодо перейменування вулиць Першотравневих у населених пунктах громади. Бо вже у 2024 році пропозиції ОМС з даного приводу до уваги не братимуться.

Роботу зібрання підсумував Віктор Котенко

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь