Мартинівська сільська громада
Полтавський

Прийнято бюджет Мартинівської сільської територіальної громади на 2024 рік

Дата: 22.12.2023 11:37
Кількість переглядів: 1185

Фото без опису  21 грудня 2023 року відбулося заключне в цьому році засідання тридцять першої чергової сесії VIII cкликання Мартинівської сільської ради.

 У роботі зібрання взяли участь 16 депутатів, посадові особи апарату виконавчого комітету сільської ради, старости, представники КП «Халтуринське ГСКП», головний лікар КНП «Карлівський ЦПМСД», громадськість.

 На порядок денний сесії було винесено 33 питання, які попередньо розглядалися галузевими постійними комісіями ради. Серед найважливіших питань – затвердження звіту голови про роботу Мартинівської сільської ради та її виконавчого комітету за 2023 рік та затвердження сільського бюджету на 2024 рік.

Фото без опису  Бюджет Мартинівської сільської ради на 2024 рік затверджено на суму               91млн.778тис.658грн. (пояснювальна записка за посиланням https://martynivka-gromada.gov.ua/news/1703165414/)

 

  Затвердили низку програм: «Про розвиток фізичної культури і спорту на 2024-2028 роки Мартинівської сільської ради» (загальний обсяг фінансування, необхідних для реалізації Програми – 1 млн. 128 тис.грн.), «Про розвиток освіти Мартинівської територіальної громади на 2024-2026 роки» (загальний обсяг фінансування – 12 млн. 431 тис.грн.), «Про соціальний захист ветеранів війни, Захисників та Захисниць України, членів сімей загиблих (померлих), безвісти зниклих, полонених ветеранів війни, Захисників та Захисниць України у Мартинівській сільській ТГ на 2024-2025 роки» (обсяг фінансування – 1 млн.742 тис.грн.) , «Про соціальний захист населення Мартинівської сільської ради на 2024 рік» (фінансування – 1 млн. 501 тис.грн.),  «Про Програму підтримки та розвитку комунального підприємства «Білухівка» на 2024 рік» (загальний обсяг фінансування – 3 млн. 307 тис.грн.), «Програму підтримки та розвитку Халтуринського ГСКП на 2024 рік» (фінансування – 13 млн. 312 тис.грн., «Програму утримання об'єктів спільного користування чи ліквідації негативних наслідків діяльності об'єктів спільного користування на 2024 рік» (кошти сільського бюджету – 8 млн. 283 тис.грн.) , «Програму розвитку автомобільного транспорту Мартинівської ТГ для задоволення потреб населення у перевезеннях на 2024 рік» (обсяг фінансів – 100 тис.грн.), «Програму забезпечення інвалідів, дітей – інвалідів технічними засобами для використання в побутових умовах на 2023-2024 роки» у новій редакції, «Про соціально-економічний розвиток Мартинівської сільської територіальної громади на 2024 рік» (фінансування – 140 тис.грн.)

 Внесли зміни до затверджених раніше п'яти Програм.

Фото без опису  Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Депутати також впорядкували умови оплати праці голови Мартинівської сільської ради на 2024 рік; затвердили план роботи органу місцевого самоврядування на 2024 рік; проголосували за передачу майна та матеріальних цінностей комунальної власності Мартинівської ТГ військовим частинам ЗСУ (передано п'ять квадрокоптерів на загальну суму 992 тис.грн.); підтримали пропозиції громадян щодо перейменування вулиць у населених пунктах громади (вирішили вул. Першотравневу у с. Мартинівка перейменувати на вул. Соборності, вул. Першотравневу у с. Мар'янівка на вул. Шкільну, у с. Білухівка - вул. Божка на вул. Берегову, вул. Першотравневу на вул. Широку, вул. Півторацького на вул. Лугову); затвердили вартість дітодня в розмірі 95,00 грн., розглядаючи питання організації одноразового безкоштовного харчування дітей в навчальних закладах громади у 2024 році (за рахунок коштів сільського бюджету).

Фото без опису  Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису  Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису  Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису   Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Далі, розглядаючи неодноразово на зібраннях питання щодо незадовільного стану автомобільних доріг загального користування місцевого значення на території Мартинівської ТГ,  депутати знову підготували звернення до голови Полтавської ОВА з метою вирішення вищевказаної проблеми або ж передачі даних шляхів на баланс громади.

 

Фото без опису На пленарному засіданні сесії  були прийняті відповідні рішення з низки земельних питань. Зокрема, розглянули клопотання ГПУ «Шебелинкагазвидобування» та клопотання ПСП «Орач»; залишили без задоволення подання Північно-Східного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства щодо віднесення до самозалісених земельних ділянок на території Мартинівської ТГ кількістю 231 та орієнтовною площею 581,329 га; вирішили провести інвентаризацію земель ландшафтного заказника місцевого значення «Олегова Балка» орієнтовною загальною площею 52,7 га, які знаходяться на території громади; продовжили громадянам терміни дії договорів оренди земельних ділянок та інше.

  

  Оскільки це була завершальна сесія у 2023 році, сільський голова подякував депутатам за плідну, злагоджену, конструктивну роботу, за підтримку Збройних Сил України у боротьбі з ворогом,  активну громадську позицію та небайдужість до долі Мартинівської територіальної громади і кожного її жителя. Побажав усім міцного здоров’я, сімейного затишку, вірних друзів,  щирих людей на дорозі життя. І закликав разом продовжувати працювати на ПЕРЕМОГУ.

Фото без опису  Фото без опису

 

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

 

Фото без опису  Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь