A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Сьогодні до Мартинівської сільської ради завітали поважні гості – волонтери із м. Первомайськ Миколаївської області

Дата: 12.01.2024 14:53
Кількість переглядів: 476

Фото без опису  Сьогодні до Мартинівської сільської ради завітали поважні гості – волонтери із м. Первомайськ Миколаївської області, які свій робочий візит здійснили цілеспрямовано саме до нашої громади Полтавської області, бо знають про неї «тільки позитивні відгуки».

Президент ГО «МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ЛІДЕРІВ МОЛОДІЖНОГО САМОВРЯДУВАННЯ „МОЛОДЬ-МАЙБУТНЄ НАЦІЇ“ Євгеній  Нотевський  разом із менеджером компанії Катериною Голіянт зустрілися із головою Мартинівської сільської ради Віктором Котенком та провели велику роботу.

Спочатку Євгеній В'ячеславович вручив нашому очільнику купу подяк та подарунків від вдячних діячів України.

Зокрема, була Подяка за благодійну допомогу та постійну підтримку наших захисників від голови ГО «Міжнародне громадське об'єднання «ЄВРОПЕЙСЬКА МИРОНІВЩИНА» Олександра Бованенка, грамота від волонтерського штабу Миколаївської області за постійну підтримку підрозділів ЗСУ та територіальної оборони, Диплом за добрі справи, реалізовані до команди міжнародного благодійного руху «ЩедрийВівторок» від голови Ірини Грицаєнко, цікаві історичні книги, дитячі видання, частину ракети ЗРК С-300, яка знищила ворожу повітряну ціль силами особового складу зенітної ракетної бригади імені гетьмана Пилипа Орлика та інші приємності.

Фото без опису Разом із начальником відділу освіти Тетяною Гречко обговорили питання співпраці щодо плетіння маскувальних сіток для наших захисників. Євгеній поділився досвідом миколаївських волонтерів на користь оборони України. Саме з цією метою було відвідано і опорний заклад «Мартинівський ліцей», де місцеві жителі з самого першого дня війни плетуть маскувальні сітки.

«Чому саме до нас?» – запитала я. «Бо ваша громада на чолі із сільським головою є прикладом прояву громадської позиції патріотів України, доброчесності та відданості».

Потім, в знак  співпраці та спільної боротьби над ворогом, підписали документ про передачу військовим частинам ЗСУ необхідне майно, придбане за кошти сільського бюджету на загальну суму 526 тис. 880 грн. Військові отримали чотири квадрокоптери, тепловізор, сошку, флюгер для метеостанції, напрямну та засіб для д/чищення, хронограф.

На завершення зустрічі обмінялися державними прапорами з найкращими побажаннями та намірами про подальшу співпрацю Первомайської та Мартинівської ТГ.

Впевнено рухаємось вперед! Все буде Україна!

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь