A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

22 січня в Україні відзначатиметься День Соборності  нашої держави та 105-та річниця від підписання Акта злуки

Дата: 19.01.2024 11:56
Кількість переглядів: 374

Фото без опису

  22 січня в Україні відзначатиметься День Соборності  нашої держави та 105-та річниця від підписання Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Цей день є визначною датою для привернення уваги суспільства до процесів національного державотворення та єдності українських земель, що відбувалися століття тому та є вкрай важливою темою в умовах повномасштабної російської агресії проти України. Соборність – не  лише збереження пам'яті про минуле, а й запорука виживання нації у складних умовах сьогодення.

Соборність сьогодні – це СПІЛЬНА ОБОРОНА УКРАЇНИ – силами держави та всього суспільства. В Україні немає території, яку б ворог не прагнув би захопити або поцілити ракетами чи «шахедами», відтак немає умовного «глибокого тилу», де можна було б «сховатися», «перечекати», «пересидіти» тощо. Слід усвідомлювати, що кінцева мета московської орди – не захоплення частини українських територій, а повне знищення української державності та геноцид Українського народу. Відтак Соборність сьогодні – це турбота кожного громадянина про оборону: де б людина не працювала, чим би не займалася, але, врешті-решт, щодня повинна відповісти на питання – що сьогодні мною зроблено для Перемоги.

Соборність сьогодні – це також єдиний державний організм, який необхідно мобілізувати, удосконалити і налаштувати на нескорену відсіч агресору.

Загальним гаслом цьогорічного відзначення Дня Соборності України запропоновано вислів Президента України Володимира Зеленського на підсумковій прес-конференції 19 грудня 2023 року «НАША ЄДНІСТЬ – НАША ЗБРОЯ!»

Шановні жителі Мартинівської громади!

 Віддаючи шану борцям за свободу та незалежність України, з нагоди Дня Соборності, згадаймо Героїв – односельців,  земляків, які ціною власного життя наблизили Перемогу України у війні з російськими окупантами.

Вшануймо хвилиною мовчання пам'ять про них та вклонімося їх мужньому подвигу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь