Мартинівська сільська громада
Полтавський

Номер та серія ID-картки, як їх знайти в документі? – Міграційна служба Полтавщини відповідає на актуальне запитання від громадян

Дата: 29.01.2024 08:54
Кількість переглядів: 78

Фото без опису         У громадян часто виникає питання, як знайти серію та номер паспорта громадянина України в формі картки (на паспортах у вигляді книжечки вони перфоровані на усіх сторінках на правій частині обкладинки згори). На паспортах старого зразка серія паспорта позначається двома літерами, а номер – шістьма цифрами. Тож роз'яснюємо, де на ID-картці зазначається її номер.

          По-перше, слід зазначити, що паспорти у вигляді ID-картки серії не мають, тому шукати її не потрібно!

          На титульній стороні ID-картки розміщена наступна інформація: фотографія, прізвище та імʼя власника документа українською та латинську транслітерацію, по батькові, стать, громадянство, дата народження, запис № (унікальний номер запису у реєстрі, УНЗР), дійсний до (+10Y від дати видачі), документ № (номер паспорта, 9 цифр) та підпис власника.

         Відповідно, номер свого паспорта ви знайдете на титульній стороні документа з правого боку знизу. Для прикладу, на картинці до цієї статті номер документа — № 000000000.

          Нагадаємо, що оформити паспорт громадянина України у формі ID-картки можливо у підрозділах ДМС, у центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП) чи Паспортному сервісі ДП Документ.

         Виникли питання - в Управлінні міграційної служби Полтавщини працює телефон «гарячої лінії» (0532)608969 та офіційна сторінка Міграційної служби Полтавської області у соціальній мережі Фейсбук  https://www.facebook.com/udmspl/, за якими можна отримати актуальні консультації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь