A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

2. Про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Мартинівської сільської ради за 2023 рік

Дата: 05.03.2024 08:44
Кількість переглядів: 26

МАРТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

 

від 29 лютого  2024 року               с. Мартинівка                        № 449/2024

 

 

Про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Мартинівської сільської ради за 2023 рік

 

 

Відповідно до п. б ч. 4 статті 38 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та враховуючи інформацію голови адміністративної комісії при виконавчому комітеті сільської ради Родика О.А. про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Мартинівської сільської ради  за 2023 рік, виконавчий комітет Мартинівської сільської ради

ВИРІШИВ: 

 

1.Інформацію голови адміністративної комісії при виконавчому комітеті сільської ради Родика О.А. про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Мартинівської сільської  ради за 2023 року взяти до відома (додається).

2.Адміністративній комісії при виконавчому комітеті Мартинівської сільської  ради:

2.1. продовжити суворе дотримання вимог законодавства щодо своєчасного розгляду справ про адміністративні правопорушення та винесенні постанов, а також забезпечення виконання даних постанов.

         2.2. вживати заходів з інформаційної та роз’яснювальної роботи серед населення Мартинівської територіальної громади з питань, які належать до функцій комісії, відповідно до чинного законодавства.

        3. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

 

 

Сільський  голова                                                         Віктор КОТЕНКО

 

 

 

Додаток

до рішення виконавчого комітету Мартинівської сільської ради

«29» лютого 2024 року

№449/2024

 

 

Звіт

про роботу адміністративної комісії виконавчого комітету Мартинівської сільської ради за   2023 року

 

Упродовж 2023 року проведено 3 засідання адміністративної комісії, на яких розглянуто 3 справи про адміністративні правопорушення відносно 3 осіб.

За результатами розгляду вказаних справ винесено 3 постанови, згідно із якими:

- 1 особу притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу за порушення Правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями на суму 6800,00 гривень.

Відносно 2 осіб винесено постанови про закриття провадження у  справі та відповідно 2 особи звільнені від адміністративної відповідальності, з них:  1 - винесено усне попередження у зв'язку із малозначністю правопорушення; 1 – закрито  провадження у зв'язку із відсутністю в діях складу  правопорушення.

 

Адміністративні справи розглядались за ознаками правопорушення, передбачених наступними статями кодексу України про адміністративні правопорушення:

- ст. ч.2 ст.156 КУпАП (порушення Правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями) - 2 адміністративні справи за проколом про адміністративне правопорушення, складеного працівниками відділення поліції № 3 Полтавського районного управління поліції;

- ст. 152 (Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів) – 1 адмінсправа.

На даний час в добровільному порядку сплачено 1 штраф на загальну суму 6800,00 гривень.

Для примусового стягнення накладених штрафів, матеріали до ДВС не направлялися, оскільки всі вони сплачені в добровільному порядку.

Результати розгляду адміністративних справ узагальнювались та з ініціативи адміністративної комісії вносились пропозиції та зауваження з питання якості складання адміністративних протоколів у відповідні органи та організації, які наділені повноваженнями складати адміністративні протоколи.

Члени адміністративної комісії надавали практичну допомогу в роз’ясненні громадянам вимог адміністративного законодавства, вносили відповідні пропозиції.

Робота адміністративної комісії спрямована на запобігання адміністративним правопорушенням, виявлення й усунення причин та умов, які сприяють їх вчиненню, на виховання жителів громади у дусі високої свідомості і дисципліни, суворого додержання законів України.

 

Голова адміністративної комісії

виконавчого комітету                                             Олександр РОДИК                          

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь