A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

3. Про припинення договору найму приміщення з Фонду житла Мартинівської сільської ради для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб з Трубаєвою О.С. та укладення договору з Горбуновою М.В

Дата: 05.03.2024 08:45
Кількість переглядів: 47

МАРТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ПОЛТАВСЬКОГО РАЙОНУ

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

від 29 лютого  2024 року              с. Мартинівка                      № 450/2024

 

Про припинення договору найму приміщення  з Фонду житла Мартинівської сільської ради для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб з Трубаєвою О.С. та укладення договору з Горбуновою М.В.

 

 

Розглянувши клопотання директора Халтуринського ГСКП від 09.02.2024 року  про розірвання договору найму житлового приміщення, укладеного  з Трубаєвою О.С. та  заяву Горбунової М.В. про взяття на облік громадян, що потребують надання житлового приміщення для тимчасового проживання ВПО від 02.2024 року, керуючись Законом України «Про житловий фонд соціального призначення», Житловим Кодексом України, Законом України «Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб», Постановою Кабінету Міністрів України від 29 квітня 2022 № 495 «Деякі заходи з формування фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб», пп. 2 п. а ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Мартинівської сільської ради,

ВИРІШИВ:

  1. Припинити з ___лютого 2024 року договір найму житлового приміщення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб укладеного 02 січня 2023 року між Трубаєвою Олесею Сергіївною та Халтуринським ГСКП, у зв'язку із виїздом  гр. Трубаєвої О.С. з сім’єю з квартири  № 6  по вул. Миру, буд. 8 в с. Білухівка.
  2. Скасувати ордер на вселення в житлове приміщення з фондів житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб № 1 – ВК від 22 грудня 2022 року, виданий Трубаєвій Олесі Сергіївні на право вселення з сім’єю у складі 2-х чоловік в житлове приміщення за адресою: с. Білухівка, вул. Миру, 8, кв. 6.
  3. Надати з Фонду житла Мартинівської сільської ради для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб: гр. Горбуновій М.В. та її сім’ї у складі 2-х осіб об’єкт житлової нерухомості, а саме: трикімнатну квартиру № 6 по вулиці Миру, будинок 8 в с. Білухівка Полтавського району Полтавської області, житловою площею 37,1 м², загальною площею 63,2 м², що належить на праві комунальної власності Мартинівській територіальній громаді в особі Мартинівської сільської ради Полтавського району Полтавської області.
  4. Видати ГОРБУНОВІЙ Марині Валентинівні, _______року народження та її родині ордер на об’єкт житлової нерухомості, зазначений у пункті 3 цього рішення.
  5. При вселенні до житлового приміщення гр. ГОРБУНОВОЇ М.В. та її родини на підставі ордера, виданого згідно п.4 цього рішення, балансоутримувачу житла - Халтуринському ГСКП укласти відповідний договір найму житлового приміщення, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб із зазначеною особою, строком до 1 року.
  6. Контроль за виконання цього рішення покласти на заступника сільського голови Родика О.А.

 

 

          Сільський голова                                                  Віктор КОТЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь