A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

10. Про затвердження висновку опікунської ради виконавчого комітету Мартинівської сільської ради

Дата: 05.03.2024 08:54
Кількість переглядів: 42

МАРТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 29 лютого 2024 року                 с. Мартинівка              № 457/2024

 

Про затвердження висновку

опікунської ради виконавчого комітету

Мартинівської сільської ради

 

Відповідно до підпункту 4 пункту б частини першої статті 34, керуючись статтею 40 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 56,60-63 Цивільного кодексу України, відповідно до Положення про порядок призначення та реєстрації помічника дієздатній фізичній особі, яка за станом здоров'я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов'язки, розглянувши заяви та додані документи Сириці Сергія Дмитровича і Сириці Ніни Терентіївни, виконком сільської ради

 

В И Р І Ш И В :

 

1. Затвердити висновок опікунської ради виконавчого комітету Мартинівської сільської ради про можливість виконувати обов’язки помічника дієздатній фізичній особі, яка за станом здоров'я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов'язки громадянином Сирицею Сергієм Дмитровичем, щодо його матері  Сириці Ніни Терентіївни, **** року народження (додається).

 

Сільський голова                                      Віктор КОТЕНКО

 

ВИСНОВОК

органу опіки та піклування Мартинівської сільської ради  про можливість призначення помічником фізичної дієздатної особи

 

«27» лютого 2024р.                                                                         с. Мартинівка

 

На розгляд до виконавчого комітету Мартинівської сільської ради Полтавського району Полтавської області поступила заява від Сириці Ніни Терентіївни, ***** року народження, зареєстрованої за адресою: Полтавська область, Полтавський район, с. Мартинівка, **** про реєстрацію Сириці Сергія Дмитровича, **** року народження, зареєстрованого за адресою: Полтавська область, Полтавський район, с. Мартинівка, ***** своїм помічником, оскільки за станом здоров’я потребує постійного догляду фізичної дієздатної особи та заява Сириці Сергія Дмитровича про згоду на реєстрацію його помічником фізичної дієздатної особи, що за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.

 

Відповідно до статті 78 Цивільного кодексу України, підпунктів 2,4 пункту б частини першої статті 34, статті 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положення про реєстрацію помічника дієздатній фізичній особі, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки розглянувши заяви Сириці Ніни Терентіївни та Сириці Сергія Дмитровича встановлено наступне:

         Заявниця, Сириця Ніна Терентіївна, зареєстрована в  с. Мартинівка, *******  Полтавського району Полтавської області.

         Відповідно до акту обстеження матеріально-побутових умов від 26.02.2024 р. Сириця Ніна Терентіївна фактично проживає разом із сином Сирицею Сергієм Дмитровичем за адресою: с. Мартинівка, ******* Полтавського району Полтавської області

Сириця Ніна Терентіївна пенсіонерка, перестаріла особа, має ряд хвороб та згідно  з висновком № 17 від 26.02.2024 р. по стану здоров’я потребує постійного стороннього догляду на непрофесійній основі.

         Відповідно до висновку Карлівської ЛКК №114 від 26.02.2024 р. про стан здоров’я особи, що хоче бути помічником  дієздатній фізичній особі, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки  в Сириці С.Д. діагностовано *******, що, однак, не перешкоджає йому виконувати функції помічника дієздатної фізичної особи, яка за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.

 

         Враховуючи подані документи, у тому числі про стан здоров’я, акт обстеження матеріально-побутових умов опікунська рада  вважає за можливе рекомендувати виконавчому комітету Мартинівської сільської ради призначити помічником дієздатній особі Сириці Ніні Терентіївні,    ****** року народження, яка зареєстрована в  с. Мартинівка, *******  Полтавського району Полтавської області та за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки – Сирицю Сергія Дмитровича,    ******* року народження, який зареєстрований та фактично проживає в  с. Мартинівка, *******Полтавського району Полтавської області терміном на 1 (один) рік.

 

 

Голова  опікунської ради                                Віктор КОТЕНКО

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь