Мартинівська сільська громада
Полтавський

Річниця гіркої розлуки, безмежного жалю і світлої пам'яті.

Дата: 22.03.2024 08:42
Кількість переглядів: 732

Фото без опису  Сьогодні, 22 березня, минає перша річниця з дня загибелі Героя, Захисника України, одного з найкращих чоловіків Мартинівщини Олексія Сергійовича Деченка, який трагічно загинув, захищаючи свою Батьківщину.

  Це річниця гіркої розлуки, безмежного жалю і світлої пам'яті. Йдуть у засвіти молоді хлопці… Вони стають нашою історією, героїчною пам’яттю і вічним болем…

  Деченко Олексій народився 15 грудня 1983 року у с. Лісне, Лутугінського району Луганської області. Своє дитинство та юнацькі роки провів у нашій громаді. Початкову освіту здобував у Халтурінській школі, потім навчався у Варварівській школі-інтернаті.

 Захищав Україну у зоні АТО, далі продовжив виконувати свій військовий обов'язок із 7 квітня 2022 року, коли був призваний на військову службу по мобілізації. Рідні, друзі та односельці згадують про нього, як про щирого, порядного, сміливого та справедливого хлопця. 

  Воював на передових позиціях на сході України. 

 22 березня 2023 року поблизу населеного пункту Времівка Великоновоселківської селищної громади Волноваського району  Донецької області його життя обірвалося від ворожої кулі ворога.  

 

  Сильний, відважний та мужній боєць, який до останнього свого життєвого подиху боровся за свободу, за мир, за вільну Україну.

 

  26 березня 2023 року Герой назавжди повернувся додому на щиті. Проводжали в останню дорогу всією громадою.

  Щира вдячність, безмежна шана та вічна пам'ять Тобі, Олексію! Пам’ятаємо про тебе, як про людину з чистим і відданим серцем, людину, котра боролася заради нашого мирного майбутнього у вільній та незалежній Україні!

  Спочивай з миром! Герої не вмирають! Вони назавжди в наших серцях!

  Низький уклін близьким та рідним Воїна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь