A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 29.03.2024 15:01
Кількість переглядів: 356

Фото без опису Сьогодні, 29 березня, під головуванням Віктора Котенка відбулось засідання виконавчого комітету Мартинівської сільської ради. Під час зібрання присутні члени виконкому розглянули низку питань щодо забезпечення життєдіяльності громади.

 У рамках засідання прийнято до відома інформацію про заплановану роботу у поточному році КП «Халтуринське ГСКП» та щодо проведення двомісячника санітарної очистки, благоустрою та озеленення на території Мартинівської сільської ради. Дану інформацію озвучив заступник директора комунального підприємства Олексій Тимошко. Найближчим часом  працівники ГСКП розпочнуть роботи по прибиранню зон відпочинку, кладовищ, очищенню лісосмуг. Насьогодні проводиться благоустрій території біля магазину «Маркетопт», де висаджено понад 60 ялинок. Розпочато вивезення несанкціонованих смітників. Для організації проведення двомісячника чистоти комунальне підприємство у повному обсязі забезпечене необхідними додатковими працівниками. Автотранспортний парк знаходиться у справному стані. Тетяна Гречко запропонувала внести до плану заходів двомісячника – розчищення греблі та в'їзду на кладовище у с. Мар'янівка. Також обговорили про можливість та необхідність встановлення обмежувальних та вказівних дорожніх знаків у населених пунктах громади.

Фото без опису Потому, присутні розглянули питання організації ведення обліку дітей дошкільного та шкільного віку, взяли до відома звіти начальника управління правового, соціального забезпечення та управління персоналом Ірини Сущенко, начальника відділу соціального захисту населення Наталії Микитенко та начальника Служби у справах дітей виконавчого комітету Мартинівської сільської ради Оксани Михайленко про роботу відділів у минулому 2023 році.

 Далі затверджено інформаційні та технологічні картки і доповнено перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Мартинівської сільської ради. Впорядковано та присвоєно поштові адреси об’єктам нерухомого майна – житловому будинку з надвірними будівлями та квартирі у житловому будинку. 

Фото без опису   Прийнято рішення щодо компенсації витрат власникам житлових приміщень за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб по Мартинівській  територіальній громаді в лютому 2024 року, розширено перелік платних послуг, які надаватиме КП «Білухівка» (послуга фарбування – 215 грн/год).  

  Щодо наступних питань Служби у справах дітей, то на засіданні виконавчого комітету надано статус дитини, позбавленої батьківського піклування малолітньому хлопчику; надано статус дитині, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та затверджено висновок про визначення місця проживання малолітньої дитини.

   Розглянуто інші питання.

 У «Різному» слово мала Наталія Панасенко з запитанням: чи буде продовжено роботу у поточному році стосовно проведення ямкового ремонту доріг та необхідності встановлення бордюрів біля греблі. Сільський голова відповів, що вирішення цих питань буде залежати від наявності коштів у бюджеті громади та  від прийнятого депутатами рішення  щодо їх спрямування.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису 

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь