A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

16. Про затвердження висновку про визначення місця проживання малолітньої дитини, Фисуна Андрія Віталійовича, 16.04.2019 року народження

Дата: 01.04.2024 13:52
Кількість переглядів: 33

МАРТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 29 березня 2024 року               с. Мартинівка                              № 475/2024

 

 

Про затвердження висновку Служби у справах дітей

виконавчого комітету Мартинівської сільської ради

про доцільність визначення  місця проживання

малолітньої дитини

 

      На виконання Ухвали Карлівського районного суду Полтавської області від 26.02.2024 року у справі за № 531/3571/23, керуючись ст.34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ст.11, 12 Закону України «Про охорону дитинства», постановою Кабінету Міністрів України № 866 від 24.09.2008 року «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язані із захистом прав дітей» (зі змінами), враховуючи подання  Служби у справах дітей виконавчого комітету Мартинівської сільської ради від 25.03.2024 року № 12-01-19/96,  виконавчий комітет Мартинівської сільської ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити висновок Служби у справах дітей виконавчого комітету Мартинівської сільської ради про доцільність визначення місця проживання малолітньої дитини Фисуна Андрія Віталійовича, ****  року народження,  з батьком Фисуном Віталієм Сергійовичем (додається).
  2. Доручити начальнику Служби у справах дітей виконавчого комітету  Мартинівської сільської ради, Оксані Михайленко, спеціалісту Служби у справах дітей виконавчого комітету  Мартинівської сільської ради Наталії Філонець виступати представниками органу опіки та піклування у засіданнях суду по даній справі.
  3. Контроль за виконанням даного рішення залишаю за собою.

         

Сільський голова                                 Віктор КОТЕНКО              

                                                       

 

                                                    ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                              рішенням виконавчого комітету

                                                                          Мартинівської сільської ради

                                                                           від 29.03.2024 № 475/2024

 

ВИСНОВОК

про визначення місця проживання дитини

Фисуна Андрія Віталійовича, **** року народження

 

     В провадженні Карлівського районного суду Полтавської області перебуває цивільна справа № 531/3571/23 за позовом Фисуна Віталія Сергійовича  до Фисун Людмили Анатоліївни про розірвання шлюбу та визначення місця проживання  малолітньої дитини Фисуна Андрія Віталійовича, **** року народження.

     Громадянин Фисун Віталій Сергійович, **** року народження, зареєстрований за адресою с. Варварівка, вул.8 Березня, 51 Полтавського району, але фактично проживає – с. Варварівка, вул. Паркова, 4 Полтавського району. Від цивільного шлюбу з громадянкою Фисун Людмилою Анатоліївною, ****, року народження, має малолітнього сина- Фисуна Андрія Віталійовича, **** року народження.  

    Згідно акту обстеження житлово-побутових умов складеного працівниками Служби у справах дітей виконавчого комітету Мартинівської сільської ради  від 12.03.2024 року, Фисун Віталій     Сергійович проживає зі своїм сином та  співмешканкою Чижиковою Наталією Юріївною, **** року народження, та  її дітьми  Хованським Нікітою Андрійовичем та Хованським Андрієм Андрійовичем. Будинок складається з 3 житлових кімнат, опалення газове, кімнати умебльовані, в наявності побутова техніка, сучасні меблі, одяг та речі у задовільному стані. Для виховання, розвитку та проживання малолітнього сина Андрія створені всі необхідні умови. Одяг дитини у задовільному стані відповідно віку та сезону, окреме спальне місце, облаштоване місце для ігор та відпочинку. Сергій Віталійович офіційно працевлаштований в ПСП «Орач».

     Згідно висновку фахівця соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Карлівської міської ради від 15.03.2024 року, складні життєві обставини  в сім’ї батька відсутні, базові потреби дитини в сім’ї задовольняються за рахунок останнього, для дитини створені необхідні умови для комфортного проживання та повноцінного розвитку.

      За інформацією відділу освіти, культури та спорту Мартинівської сільської ради дитина систематично відвідує дошкільне відділення Варварівського ліцею.  За час перебування та навчання дитини у закладі, його вихованням та матеріальним забезпеченням займається батько.

       За інформацією працівників Служби у справах дітей виконавчого комітету Карлівської міської ради, провести обстеження умов проживання  матері не вдалося, оскільки Фисун Людмила Анатоліївна за вказаною адресою не проживає

  

    За інформацією КНП «Карлівський ЦПМСД» протягом 2023 року батьки зверталися за медичною допомогою з приводу захворювань сина: у червні 2023 року батько перебував на лікарняному листку по догляду за хворою дитиною, а у лютому 2024 року хлопчик лікувався амбулаторно, листок непрацездатності по догляду виданий батькові.

    Згідно інформації ГУНП  в Полтавській області Полтавського РУП відділу поліції № 3 від 19.03.2024 року батьки малолітньої дитини за вчинення домашнього насильства та за ухиляння від виконання батьківських обов’язків не притягалися.

    Згідно інформації, яка надійшла від сусідів, мати в житті сина участі не бере, вихованням та матеріальним забезпеченням займається батько.

    За інформацією працівників КУ «Центр надання соціальних послуг» Карлівської міської ради, від 21.03.2024 року провести оцінку потреб сім’ї/особи  Фисун Людмила Анатоліївна не вдалося, оскільки дана громадянка  за вказаною адресою не проживає, місце перебування невідоме.

      Питання про доцільність визначення місця проживання дитини Фисуна Андрія Віталійовича, **** року народження, з батьком, Фисуном Віталієм Сергійовичем, **** року народження, було розглянуто Комісією з питань захисту прав дітей виконавчого комітету Мартинівської сільської ради 21.03.2024 року протокол № 05 за участю батька, мати не з’явилася, про час та місце проведення засідання Комісії була належним чином повідомлена, зв’язатися по телефону з Людмилою Анатоліївною не вдалося, лише за непідтвердженими даними громадянка  перебуває за межами України.

     Враховуючи викладене, керуючись пунктом 72 постанови Кабінету Міністрів України «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини» № 866 від 24.09.2008 року (із змінами і доповненнями), беручи до уваги ухвалу Карлівського районного суду Полтавської області про визначення місця проживання дитини, керуючись інтересами дитини, вирішено надати суду висновок  про доцільність визначення місця проживання дитини Фисуна Андрія Віталійовича, **** року народження, з батьком, Фисуном Віталієм Сергійовичем, **** року народження.

 

Начальник Служби

у справах дітей                                                       Оксана МИХАЙЛЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь