A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Існує необхідність початку діяльності створеного підрозділу місцевої пожежної охорони

Дата: 02.04.2024 12:50
Кількість переглядів: 482

Фото без опису 2 квітня очільники Мартинівської територіальної громади зустрілися із керівниками обласного та районного Управління Державної Служби Надзвичайних ситуацій з метою обговорення питання початку діяльності Мартинівської пожежної охорони та подальшого її функціонування.

Начальник Полтавського РУ ГУ ДСНС України в Полтавській області Сергій Пругло та заступник начальника ВОЗЦЗ та НПЗ Полтавського РУ ДСНС України в Полтавській області Сергій Славко відвідали приміщення, в якому зроблено капітальний ремонт та, яке облаштоване під місцеву пожежну охорону.

Сергій Пругло окреслив питання розвитку інфраструктури та покращення безпеки в громаді, зазначивши, що існує необхідність початку діяльності створеного підрозділу місцевої пожежної охорони та подальшого його функціонування для забезпечення ефективного реагування на пожежі чи інші надзвичайні ситуації. Крім того, представники ДСНС додали, що створене  приміщення  є одним із кращих в області, яке обладнане під МПО.

Фото без опису Свою розмову учасники зустрічі продовжили в кабінеті сільського голови, де було підписано документ про проведення зібрання з метою подальшої співпраці.

 На даний момент є проблема у забезпеченні підрозділу МПО відповідними кадрами. З початку повномасштабного вторгнення начальник місцевої пожежної охорони несе військову службу у Збройних Силах України. Саме він повинен підібрати потрібних працівників, які б могли забезпечити швидке та професійне реагування у разі виникнення надзвичайних ситуацій та забезпечити безпеку та спокій мешканців громади.

Питання під контролем. Приймаються необхідні шляхи його вирішення.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь