A A A K K K
для людей із порушенням зору
Мартинівська сільська громада
Полтавський

Про скликання чергового пленарного засідання Мартинівської сільської ради

Дата: 09.04.2024 10:56
Кількість переглядів: 272

08 квітня цього року сільський голова Віктор Котенко підписав розпорядження №73-од про скликання чергового пленарного засідання Мартинівської сільської ради, яке відбудеться 18 квітня 2024 року о 10-00 в приміщенні Мартинівського сільського будинку культури. На розгляд сесії винесені питання:

 

  1. Про початок роботи над оновленням (актуалізацією) Стратегії  розвитку Мартинівської сільської територіальної громади до 2027 року  (нова редакція) та розробки проєкту Плану заходів з її реалізації до 2027 року. 
  2. Про створення Робочої групи з початку роботи над оновленням (актуалізацією) Стратегії розвитку Мартинівської сільської територіальної громади до 2027 року  (нова редакція) та розробки проєкту Плану заходів з її реалізації до 2027 року.
  3. Про внесення змін до Програми соціально-економічного розвитку територіальної громади Полтавського району Полтавської області на 2024 рік.
  4. Про внесення змін до Програми «Утримання об’єктів спільного користування чи ліквідації негативних наслідків діяльності об’єктів спільного користування на 2024 рік».
  5. Про затвердження Програми забезпечення реалізації державних та регіональних програм з соціального забезпечення в умовах воєнного стану на 2024 рік.
  6. Про затвердження Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Мартинівської сільської територіальної громади на 2024-2026 роки.
  7. Про внесення змін до Програми «Шкільний автобус» на 2022 - 2025 роки.
  8. Про внесення змін до Програми виплати одноразової допомоги дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, після досягнення 18-річного віку на 2022-2025 роки.
  9. Про затвердження Плану оптимізації мережі закладів освіти Мартинівської сільської ради.
  10. Про внесення змін до Програми соціального захисту та підтримки внутрішньо переміщених осіб на території Мартинівської територіальної громади на 2022-2024 роки.
  11. Про внесення змін до Програми соціального захисту ветеранів війни, Захисників та Захисниць України, членів сімей загиблих (померлих), безвісти зниклих, полонених ветеранів війни, Захисників та Захисниць України  у Мартинівській сільській ТГ на 2024-2025 роки.
  12. Про затвердження Програми Мартинівської сільської територіальної громади щодо підтримки незахищених верств населення на території сільської ради в 2024 році.
  13. Про внесення змін до Програми підтримки та розвитку КП «Білухівка» на 2024 рік.
  14. Про внесення змін до Програми підтримки та розвитку Халтуринського госпрозрахункового сільського комунального підприємства на 2024 рік.
  15. Про затвердження Переліку адміністративних послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг Виконавчого комітету Мартинівської сільської ради (у новій редакції).
  16. Про створення віддалених робочих місць адміністраторів Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Мартинівської сільської ради.
  17. Про утворення пересувного віддаленого робочого місця адміністратора Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Мартинівської сільської ради.
  18. Про внесення змін до бюджету Мартинівської сільської територіальної громади на 2024 рік 1656700000 (код бюджету).
  19. Про звернення депутатів Мартинівської сільської ради Полтавського району Полтавської області до Полтавської обласної військової адміністрації та Полтавської обласної ради щодо критичного стану автомобільних доріг.
  20. Розгляд клопотання ГПУ « Полтавагазвидобування».
  21. Розгляд клопотання ТОВ «Лайфселл».
  22. Розгляд листа – пропозиції ПП «Агромаш».
  23. Розгляд клопотання ФГ«Асмік».
  24. Розгляд клопотання ФОП Міщенко Т.В.
  25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,8998 га. сільськогосподарського призначення за рахунок земель не наданих у власність та користування розташованої за межами населеного пункту Мартитнівської сільської ради з метою продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  26. Про проведення земельних торгів у формі електронного аукціону.
  27. Про надання  громадянам у користування на умовах оренди земельних ділянок для городництва   із земель запасу сільської ради  в межах населених пунктів.
  28. Про розгляд заяв гр. Лисак Юлії Юріївни та гр. Лисак Сергія Валерійовича.
  29. Про надання громадянам (згідно списку) дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду для городництва розташованих на території сільської ради.
  30. Про внесення змін в договори оренди водних об’єктів.
  31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Дьяченко Максим Петрович площею 0,2500 га. с. Варварівка вул.Хліборобів,87.
  32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Нікольченко Світлана Анатоліївна Лисяк Олександр Юрійович площею 0,19 га. с. Мар’янівка вул.Першотравнева,20а.
  33. Про розгляд заяви гр. Сириці Петра Павловича.
  34. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для надання Ракшеєву Андрію Павловичу у власність для ведення товарного сільськогосподарського виробництва розміром 1/3 частки паю 4,26 умовних кадастрових гектарах  ( земельний пай) розташований за межами с.Варврівка.
  35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі на місцевості для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Вівчаренко Катерина Михайлівна площею 0,1400 га. с. Мартинівка вул.Грушевського,12.
  36. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для ведення городництва, та передати земельну ділянку в оренду Мотієнко Анатолію Михайловичу площею 0,60 га. с. Варварівка терміном на 7 років.
  37. Про затвердження Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування на умовах оренди для сінокосіння і випасання худоби, та передати земельну ділянку в оренду Шитлюк Євгенію Валентиновичу площею 0,50 га. с. Мартинівка.
  38. Про стан використання земель комунальної власності на території Мартинівської сільської територіальної громади.
  39. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь