Мартинівська сільська громада
Полтавський

Відбулось засідання робочої групи з оновлення (актуалізації) Стратегії розвитку Мартинівської сільської територіальної громади до 2027 року

Дата: 12.06.2024 10:49
Кількість переглядів: 362

Фото без опису 5 червня 2024 року в Мартинівському будинку культури відбулось засідання робочої групи з оновлення (актуалізації) Стратегії розвитку Мартинівської сільської територіальної громади до 2027 року (нова редакція) та розробки проєкту Плану заходів з її реалізації до 2027 року.  

  До складу робочої групи включені працівники виконавчого комітету, депутати, керівники установ, підпорядкованих сільській раді, представники бізнесу та молоді. Також для виконання науково-дослідних робіт до процесу долучена експерт, професор кафедри економіки та МЕВ Полтавського державного аграрного університету, доктор економічних наук Вікторія Медвідь.

 Заступник Мартинівського сільського голови Олександр Родик, привітав членів Робочої групи з початком роботи над оновленням (актуалізацією) Стратегії розвитку та зазначив, що Стратегія розвитку громади – не просто документ з цифрами, це визначення майбутнього, до якого прагне громада. Виразив надію та побажання, щоб Стратегія розвитку Мартинівської сільської територіальної громади стала дієвим документом для подальшого розвитку та підвищення рівня якості життя мешканців громади.

 

На першій зустрічі присутні затвердили план роботи групи, визначили основну проблематику громади та обговорили стратегічні цілі.

«Це непростий процес, тож попереду багато роботи. Ми проводитимемо соціологічні опитування, аналізуватимемо статистичні дані за попередні роки, визначатимемо основні галузі для розвитку громади в майбутньому. Зараз вже працюємо над збором та узагальненням інформації для розуміння подальшої перспективи розвитку», — поділилась секретар робочої групи, секретар Мартинівської сільської ради Олена Ляхова.

Засідання робочої групи відбуватимуться щонайменше ще чотири рази. Проте, процес створення документу триватиме постійно, до закінчення реалізації проєкту. Орієнтовно до кінця цього року громада отримає вже готову та затверджену Стратегію розвитку громади до 2027 року.

Запрошуємо до участі в наступних засіданнях підприємців та молодь громади.

Лише спільними зусиллями зможемо сформувати стратегічне бачення громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь