Мартинівська сільська громада
Полтавський

Обговорили проблеми жителів Варварівського старостинського округу

Дата: 27.06.2024 12:22
Кількість переглядів: 264

Фото без опису 26 червня голова Мартинівської сільської ради Віктор Котенко провів виїзний особистий прийом громадян у Варварівському старостинському окрузі.

Спільно із старостою Михайлом Данцем та місцевими жителями, які прийшли на зустріч, обговорили низку питань, які турбують село.

Спочатку, відповідно звернень громадянина Віктора Білашова, говорили про можливість чистки річки (відповідно отриманих за потребою необхідних дозволів від Державної екологічної  інспекції) та стану доріг місцевого значення, які знаходяться у підпорядкуванні Агенції місцевих доріг Полтавської області. Віктор Іванович вкотре пояснив, що  Мартинівська сільська рада має на меті взяти на баланс громади всі дороги місцевого значення, власником яких є Агенція, з метою подальшого їх ремонту. З цього приводу неодноразово виконавчим комітетом сільської ради надсилались листи та депутатські звернення до Полтавської ОДА та інших установ. Відповідь одна – «виділіть кошти, ми відремонтуємо. Але дороги не передамо».

Фото без опису Потому, на запитання громадянина Миколи Манжіса, очільники надали роз'яснення та коткретні відповіді про проведену роботу щодо вирішення питань місцевих жителів, які були порушені під час минулого виїзного прийому громадянам  сільським головою у с. Варварівка.

Повторно надали відповіді: стосовно можливості встановлення дорожніх знаків для обмежувального руху великовагового транспорту, щодо облаштування пляжної зони відпочинку біля річки, створення футбольної команди (яка, до речі існує у Варварівці під керівництвом тренера …), придбання причіпного грейдера з метою ремонту та утримання доріг комунального значення, стосовно організації спортивних та дозвільних заходів для молоді, благоустрою та ремонту дорожнього покриття населеного пункту.

Також присутні спілкувалися з питання реорганізації навчальних закладів, допомоги та підтримки ЗСУ, створення робочих місць у селі (зокрема, плетіння сіток для потреб військових та ін.), можливості отримання в оренду земельних ділянок та інше.

Після виїзного прийому Віктор Іванович разом із Михайлом Федоровичем об'їхали вулиці, які потребують ремонту.

Працюємо далі.

Фото без опису  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь