Мартинівська сільська громада
Полтавський

Скликається засідання виконавчого комітету

Дата: 26.06.2024 13:56
Кількість переглядів: 61

26 червня цього року сільський голова Віктор Котенко підписав розпорядження про скликання чергового засідання виконавчого комітету, яке відбудеться 28 червня 2024 року о 08-30 в приміщенні Мартинівського сільського будинку культури. На розгляд виконкому винесені питання:

  1. Про розширення переліку платних послуг,  які  надаватиме КП «Білухівка».
  2. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 15.12.2023 року № 422/2024 «Про запровадження трудової повинності та організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на період 2024 року».
  3. Про затвердження звіту про виконання Програми розвитку освіти Мартинівської сільської ради за 2023 рік.
  4. Про підготовку об`єктів комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий  період  2024-2025 років.
  5. Про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Мартинівської сільської ради.
  6. Про компенсацію витрат власникам житлових приміщень за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб по Мартинівській  територіальній громаді в травні 2024 року.
  7. Про затвердження змін до номенклатури  та обсягів місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків  надзвичайних ситуацій в новій редакції.
  8. Про надання статусу дитині, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, Савіну Ларіону Тимуровичу, 01.02.2023 року    народження.
  9. Різне.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь