Мартинівська сільська громада
Полтавський

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 28.06.2024 15:24
Кількість переглядів: 126

Фото без опису 28 червня за участю 15 членів виконавчого комітету під головуванням сільського голови Віктора Котенка відбулось зібрання.

Про розширення переліку платних послуг, які надаватиме КП «Білухівка» слово мала староста Алла Бойченко. Вона інформувала, що комунальне підприємство готове надавати ще одну послугу - послугу пилорами, з розрахунку 1 куб.метр – 850 грн.

Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 15 грудня 2023 року «422/2024 «Про запровадження трудової повинності та організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на період 2024 року» інформувала начальник управління правового забезпечення Ірина Сущенко. Зміст питання полягає в тому,  щоб залучати до тимчасової трудової діяльності, яка проводиться в умовах воєнного стану, працездатних осіб громади для  виконання робіт, що мають оборонний характер (плетіння сіток, тощо)

Про затвердження звіту про виконання Програми розвитку освіти Мартинівської сільської ради за 2023 рік виступила начальник відділу освіти, культури та спорту Тетяна Гречко (інформація розміщена додатково)

Про підготовку об'єктів комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років виступив  в.о. директора комунального підприємства  Михайло Гаврюшенко. Він коротко зазначив, що «насосний парк в нормі, водонапірні башти працюють, якщо є які несправності, вчасно реагуємо, ведеться боротьба з бур'янами та роботи із заготівлі дров…) Сільський голова Віктор Котенко дав доручення підготувати до наступної сесії необхідні розрахунки щодо придбання та експлуатації генераторів.

Начальник ЦНАПу Ірина Лініченко мала слово про затвердження інформаційних та технологічних карток адміністративних послуг, які надаються через ЦНАП. Внесла пропозицію доповнити перелік адмінпослуг ще 6 послугами, 4 з них стосуються житлової черги, 1 інформаційна картка - щодо надання пільг та 1 – міграційна послуга.

Заступник сільського голови Олександр Родик виступив про затвердження змін до номенклатури та обсягів місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій в новій редакції (сума матеріального резерву на 2024 рік становить 786 тис.грн.)

Також, присутні підтримали рішення щодо компенсації витрат власникам житлових приміщень за тимчасове розміщення ВПО по Мартинівській ТГ в травні 2024 року та надали статус дитині, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь