Мартинівська сільська громада
Полтавський

Вітаємо з Днем Української Державності!

Дата: 15.07.2024 14:17
Кількість переглядів: 96

Фото без опису

Шановні земляки!

15 липня Україна відзначає державне свято – День Української Державності.

Цей день концентрує в собі тисячолітню традицію українського державотворення та символізує зв’язок багатьох поколінь українців, що упродовж віків творили нашу історію.

Недаремно датою Дня Української Державності обрано День Хрещення Київської Русі – України Володимиром Великим. Адже саме ця подія остаточно зафіксувала вибір наших предків жити в колі європейських народів. Українська державність має тисячу років і буде існувати вічно.

Сьогодні ми знову творимо історію, захищаючи нашу Державу, наш історичний вибір і наше життя від російських загарбників. Вся українська нація боронить Державу від ворога. А тисячолітня традиція української державності дає нам наснаги боротися за перемогу. Об’єднані як ніколи у захисті рідної землі та своєї державності, ми обов’язково переможемо агресора та побудуємо сучасну величну європейську країну.

У День Української Державності щиро зичимо всім миру та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, благополуччя, мудрості і успіхів у справах та починаннях заради процвітання нашої незалежної України та добробуту її народу!

Слава Україні! Героям Слава!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь