Мартинівська сільська громада
Полтавський

Спільна боротьба з ворогом триває!

Дата: 17.07.2024 10:21
Кількість переглядів: 392

        15.07.2024 року до Мартинівської сільської територіальної громади завітали поважні гості – волонтери із Миколаївської області, які вже стали частими відвідувачами громади.

   Президент ГО «МИКОЛАЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ЛІДЕРІВ МОЛОДІЖНОГО САМОВРЯДУВАННЯ „МОЛОДЬ-МАЙБУТНЄ НАЦІЇ“ Євгеній  Нотевський  разом із менеджером компанії Катериною Голіянт зустрілися із головою Мартинівської сільської ради Віктором Котенком та провели велику роботу.

       Спочатку Євгеній В'ячеславович вручив нашому очільнику Подяку за плідну співпрацю та всебічну допомогу у підготовці та сприянні протидії російській агресії проти України від начальника поліції особливого призначення, полковника поліції Олександра НЕТРЕБКО. Диплом Мартинівській територіальній громаді Полтавської області  за постійну підтримку підрозділів Збройних Сил України та територіальної оборони, налагоджену плідну співпрацю з Волонтерським штабом Миколаївської області, громадською організацією «МООЛМС «МОЛОДЬ-МАЙБУТНЄ НАЦІЇ» з метою наближення Перемоги.Фото без опису       На  цьому подарунки не закінчилися. Волонтери передали до бібліотек Мартинівської сільської територіальної громади художню літературу, поповнивши цим книжковий фонд громади.

Фото без опису

        Потім, в знак  співпраці та спільної боротьби над ворогом, підписали документ про передачу військовим частинам ЗСУ необхідне майно, придбане за кошти сільського бюджету на загальну суму 667 тис. 840грн. Військові отримали: шини, DJI Mavic 3, ПСМК СИНИЦЯ 3, Starlink.

     На завершення зустрічі обмінялися найкращими побажаннями та намірами про подальшу співпрацю Первомайської та Мартинівської ТГ.

Впевнено рухаємось вперед! Все буде Україна!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь