Мартинівська сільська громада
Полтавський

1. Про стан готовності шкіл, дошкільних навчальних закладів до нового навчального року та до роботи в опалювальний період

Дата: 16.09.2024 10:22
Кількість переглядів: 11

МАРТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 30.08.2024 року       с. Мартинівка              № 513/2024

 

Про стан готовності закладів освіти

Мартинівської сільської ради до нового

2024-2025 навчального року

 

Керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні»,  на підставі статей 53 та 54 Закону України «Про освіту», з метою створення безпечних та нешкідливих умов для  освітнього процесу, зміцнення матеріально-технічної бази закладів освіти, забезпечення своєчасної та якісної підготовки до 2024-2025 навчального року,  наказу Департаменту освіти і науки Полтавської обласної адміністрації від 24.06.2024 №204, виконавчий комітет сільської ради

 ВИРІШИВ:

  1. Інформацію начальника відділу освіти, культури та спорту Гречко Т.С. взяти до відома.
  2. Продовжити роботу щодо проведення обстеження технічного стану будівель і споруд, інженерних мереж з метою запобігання їх руйнування та забезпечення надійного експлуатаційно-технічного стану.

До 30 вересня 2024

  1. Вжити належних заходів щодо завершення підготовки закладів освіти до 2024-2025 навчальних років та роботи в осінньо-зимовий період.
  2. Організувати отримання керівниками закладів освіти Актів та паспортів готовності закладів освіти до роботи в 2024-2025 навчальних роках до 30 вересня 2024 року у відповідності до Правил підготовки теплових господарств до опалювального періоду, затверджених спільним наказом Міністерства палива та енергетики України і Міністерства з питань житлово-комунального господарства України від 10 грудня 2008 №620/378
  3. Забезпечити підготовку закладів освіти до роботи в осінньо-зимовий період 2024/2025 року до 30 вересня 2024 року.
  4. Завершити перевірку закладів освіти та прилеглих до них територій на наявність вибухових предметів та пристроїв фахівцями Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

                                                                           До початку освітнього процесу

  1. Утримувати захисні споруди цивільного захисту відповідно до Вимог щодо утримання та експлуатації фонду захисних споруд цивільного захисту, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 09 липня 2018 № 579.

                                                                                                                       Постійно

  1. Контролювати запаси матеріалів, обладнання, інструменту, води та медичних засобів, необхідних для приведення у готовність та укомплектування фонду ЗСЦЗ закладів освіти.

                                                                                                                 Постійно

  1. Удосконалити механізм  навчання здобувачів освіти у 2024-2025 навчальних роках, поєднуючи заняття у класичному форматі та дистанційному режимі  в умовах  військового стану.

                                                                                   В межах навчального року

  1. Проаналізувати технічні можливості закладів освіти для одночасного безперебійного функціонування різних режимів роботи (очна, дистанційна).
  2. Забезпечити неухильне дотримання правил техніки безпеки та санітарно-гігієнічних норм в закладах освіти для збереження і зміцнення здоров’я дітей.

                                                                                                                 Постійно

  1. Котролювати проходження медичного огляду працівниками ЗЗСО та ЗДО, здобувачами освіти  закладів освіти відповідно до чинного законодавства.
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника відділу освіти, культури та спорту Мартинівської сільської ради Гречко Т.С.

 

Сільський голова                                                                             В.І. Котенко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь