Мартинівська сільська громада
Полтавський

Відбулась зустріч представників робочої групи з оновлення (актуалізації) Стратегії розвитку Мартинівської сільської територіальної громади до 2027 року

Дата: 17.09.2024 11:45
Кількість переглядів: 199

Фото без опису   12 вересня поточного року у приміщенні сільського Будинку культури відбулась зустріч представників робочої групи з оновлення (актуалізації) Стратегії розвитку Мартинівської сільської територіальної громади до 2027 року та розробки проєкту Плану заходів з її реалізації з доктором економічних наук, професором Полтавського державного аграрного університету, головою ГО «Платформа розвитку громад»  Вікторією Медвідь.

Під час засідання присутні обговорили аналітичну частину з оновлення Стратегії розвитку Мартинівської сільської територіальної громади до 2027 року, про що доповідала Вікторія Медвідь. Професорка детально презентувала інформацію та консультувала із запитуваних питань.

Секретар робочої групи, секретар Мартинівської сільської ради Олена Ляхова зазначила, що «розвиток територіальної громади дуже важливий, а щоб бачити проблеми та отримувати кращі результати необхідно більше радитись з населенням. Тому, завдяки проведення опитування, наша громада виходить на новий рівень та удосконалюється, що в свою чергу дозволяє краще розвиватися та налагоджувати відносини і довіру людей з владою».

Далі Вікторія Юріївна презентувала результати соціологічного опитування населення Мартинівської громади. Було зазначено, що в даному опитуванні взяли участь 303 особи. Щодо бачення мешканців, найбільшими проблемами є: стан доріг, відсутність транспортного сполучення. А щодо надання освітніх послуг в ТГ, то оцінка висока.

З даного питання начальник фінансового відділу Юлія Думенко запропонувала долучити до соціологічного опитування і внутрішньо переміщених осіб, які тимчасово проживають у населених пунктах  громади.

Потому обговорили про важливість SWOT-аналізу, з метою виявлення слабких та сильних сторін громади, можливостей та загроз. Працювали у групах.

По закінченню зустрічі член робочої групи Юлія Думенко дякувала Вікторії Медвідь за методологічну підтримку та консультаційну допомогу.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь