Мартинівська сільська громада
Полтавський

7. Про надання дозволу на продаж часток житлового будинку та земельної ділянки, власниками яких є малолітні діти

Дата: 03.10.2024 09:27
Кількість переглядів: 22

МАРТИНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

РІШЕННЯ

 

від 30 вересня 2024 року               с. Мартинівка                                № 535/2024

 

Про надання дозволу на продаж часток

житлового будинку та земельної ділянки,

власниками яких є малолітні діти

 

 

     Керуючись ст.ст. 34, 59 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні",  ст. ст. 17, 18 Закону  України «Про охорону дитинства», ст. 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», ст. 177 Сімейного кодексу України, п. п. 66-68 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 № 866 (зі змінами), розглянувши заяву Данилюк  Мар’яни Максимівни, **** року народження, щодо надання дозволу на продаж часток житлового будинку, та земельної ділянки, власниками яких є малолітні діти, Прийма Аліса Сергіївна, **** року народження, та Прийма Крістіна Сергіївна, **** року народження, та подання Служби у справах дітей виконавчого комітету Мартинівської сільської ради від  23.09.2024 № 12-01-19/288, з метою захисту прав та інтересів дитини на майно,  виконавчий комітет Мартинівської сільської ради

ВИРІШИВ:

1.  Надати дозвіл Данилюк  Мар’яні Максимівні, **** року народження, як законному представнику Прийми Аліси Сергіївни, **** року народження, та Прийми Крістіни Сергіївни, **** року народження, на укладання та підписання договору купівлі - продажу від імені малолітніх дітей,  щодо продажу житлового  будинку, який належить їм на праві спільної часткової власності (по 1/3)  на підставі свідоцтв про право на спадщину за законом (згідно витягів з Державних реєстрів речових прав №**** та № ****) і  знаходиться у с. Мартинівка, вул. ****, Полтавського району, Полтавської області, та земельної ділянки площею 0,1500 га, переданої в приватну власність для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд, кадастровий номер якої ****, розташованої за адресою с. Мартинівка, вул. *****, Полтавського району, Полтавської області, і  належить їм на праві спільної часткової власності (по  1/3), на підставі свідоцтв про право на спадщину за законом (згідно витягів з Державних реєстрів речових прав № **** та № ****), за умови, що Прийма Аліса Сергіївна та Прийма Крістіна Сергіївна прийняли в дар в рівних частках кожна, по 1/3  (одна третій), на праві власності на житловий будинок з господарсько-побутовими будівлями і спорудами  та по 1/3 (одній третій) частках на праві власності на земельну ділянку площею 0,0953 га, кадастровий номер****, на якій він розташований, за адресою: м. Карлівка, вулиця *****,  Полтавського району Полтавської області, згідно договору дарування від ****.2024 року.

2. Зобов’язати заявницю після здійснення правочину, на вчинення якого вона отримала дозвіл, надати до Служби у справах дітей копію відповідного документа.

3. Відповідальність за збереження права на житло Прийми Аліси Сергіївни, **** року народження, та Прийми Крістіни Сергіївни, **** року народження, покласти на їх законного представника -  Данилюк Мар’яну Максимівну, **** року народження.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника Служби у справах дітей виконавчого комітету Мартинівської сільської ради Оксану Михайленко.

 

             Сільський голова                                      Віктор КОТЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь