Мартинівська сільська громада
Полтавський

ІНФОРМАЦІЙНА СТОРІНКА

Як відновити втрачений документ про освіту?

Через повномасштабне вторгнення російської федерації збільшилася кількість осіб, які мають втрачені або критично пошкоджені документи про освіту і дана тенденція стала досить розповсюдженою, адже багатьом українцям довелося евакуюватися з рідних міст у більш безпечні регіони.      Головне правило – не панікувати, алгоритм подальших дій залежить від конкретних обставин, які склалися у громадянина.

08:49 28.03.2024

Вже цими вихідними переходимо на літній час

⏰ В ніч на 31 березня ми повертаємо стрілки годинників на годину ВПЕРЕД. Тепер будемо спати трохи менше  Ось вам лайфхак, як не плутатись. Орієнтуйтесь по першій літері пори року: весна – значить годинник вперед.

13:52 27.03.2024

Плановi відключення електроенергії на 01.04.2024

  У зв’язку із проведенням робіт у мережах АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» можливі тимчасові перерви в електропостачанні споживачів. Дата, орієнтовний час початку та закінчення перерви вказані у таблиці  

09:09 27.03.2024

Як скористатися державною підтримкою в 2024 році (інформація для аграріїв)

 Постановою Кабінету Міністрів України від 15 березня 2024 року № 300 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у Державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам та іншим виробникам сільськогосподарської продукції» розширено напрями державної підтримки для аграріїв, які зареєстровані у Державному аграрному реєстрі (далі – ДАР), та збільшені суми виплат.

14:26 26.03.2024

Чи підлягає оподаткуванню ПДФО сума витрат на лікування та придбання лікарських засобів, що надається працедавцем фізичній особі або членам її сім’ї (на рахунок закладів охорони здоров’я чи фізичній особі)?

     Згідно з п.п. 165.1.19 п. 165.1 ст. 165 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ (далі – ПКУ) до загального оподатковуваного доходу платника податку не включаються, зокрема, кошти або вартість майна (послуг), що надаються як допомога на лікування та медичне обслуговування платника податку або члена сім’ї фізичної особи першого ступеня споріднення, дитини, яка перебуває під опікою або піклуванням платника податку, за умови документального підтвердження витрат, пов’язаних із наданням зазначеної допомоги (у разі надання коштів), у тому числі, але не виключно, для придбання ліків, донорських компонентів, протезно-ортопедичних виробів, виробів медичного призначення для індивідуального користування осіб з інвалідіністю, за рахунок коштів благодійної організації або його роботодавця, в тому числі в частині витрат роботодавця на обов’язковий профілактичний огляд працівника згідно із Законом України від 06 квітня 2000 року № 1645-ІІІ «Про захист населення від інфекційних хвороб» із змінами та доповненнями за наявності відповідних підтвердних документів, крім витрат, що компенсуються виплатами з фонду загальнообов’язкового державного соціального медичного страхування.            

10:35 26.03.2024

Які види перевірок здійснюються у період дії воєнного стану?

     З початку військової агресії Податковий кодекс України від 2 грудня 2010 року № 2755-VI (далі - ПКУ) зазнав чимало змін, в тому числі тих, що стосуються контрольно- перевірочної роботи Державної податкової служби.

10:32 26.03.2024

Погашення заборгованості з єдиного внеску на загальнообов’язкове   державне соціальне страхування та упередження її виникнення

 Правові та організаційні засади забезпечення збору та обліку єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, умови та порядок його нарахування і сплати та повноваження органу, що здійснює його збір та ведення обліку визначаються Законом України від 08 липня 2010 року № 2464-VI «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування»,  зі змінами та доповненнями (далі - Закон № 2464).

10:29 26.03.2024

Плановi відключення електроенергії на 29.03.2024

 У зв’язку із проведенням робіт у мережах АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» можливі тимчасові перерви в електропостачанні споживачів. Дата, орієнтовний час початку та закінчення перерви вказані у таблиці  

08:44 25.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь