Мартинівська сільська громада
Полтавський

ІНФОРМАЦІЙНА СТОРІНКА

У зв’язку з ремонтними роботами на 23.03.2024 року  буде припинено електропостачання

Філія/дільниця Код  Дата проведення ремонтних робіт Диспетчерська назва обладання Час проведення ремонтних робіт Назва населенного пункту Перелік вулиць, де можливі тимчасові перерви в електропостачанні споживачів Причина перерви в електропостачанні Карлівська філія krl 23.03.2024 ПЛ-10кВ Мартинівка ПС Білухівка 35/10 кВ 08:00-18:00 с. Мартинівка вул. Світла, Л.Українки, Грушевського, Лисенка, Набережна, Вчительська, 23 вересня, Першотравнева, Незалежності, Б.Хмельницького, Лiсова поляна, Калинова, пров. Каштановий, Перемоги 23 вересня, Першотравнева, Незалежності, Б.Хмельницького, Лiсова поляна, Калинова, пров. Каштановий, Перемоги, вул. Світла, Л.Українки, Грушевського, Лисенка, Набережна, Вчительська, 23 вересня, Першотравнева, Незалежності, Б.Хмельницького, Лiсова поляна, Калинова, пров. Каштановий, Перемоги Виконання робіт з технічного обслуговування електромереж (крім робіт, пов’язаних з розчищенням трас ПЛ)                                                                                            

13:37 11.03.2024

Плановi відключення електроенергії на 13.03.2024

У зв’язку із проведенням робіт у мережах АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» можливі тимчасові перерви в електропостачанні споживачів. Дата, орієнтовний час початку та закінчення перерви вказані у таблиці  

12:52 11.03.2024

Оголошено набір на онлайн навчання у сфері IT індустрій для вразливих жінок у Полтавській області

 За фінансової підтримки Європейського Союзу у межах проєкту «WE ACT II: Діємо задля жінок та їхніх можливостей» оголошується набір на онлайн навчання у сфері IT індустрій для вразливих жінок у Сумській, Полтавській, Миколаївській та Дніпропетровській областях.

09:45 06.03.2024

Полтавське РУ ГУ ДСНС України у Полтавській області інформує

  З приходом тепла збільшується кількість пожеж в екосистемах! На території Полтавського району спостерігається значне збільшення кількості пожеж у природних екосистемах. З початку року було зафіксовано 17 випадків спалювання сухої рослинності.

10:13 01.03.2024

Чи має право на податкову знижку фізична особа - підприємець?

Відповідно до п.п. 14.1.170 п. 14.1 ст. 14 Податкового кодексу України від                     02 грудня 2010 року № 2755-VІ зі змінами та доповненнями (далі – ПКУ) податкова знижка для фізичних осіб, які не є суб’єктами господарювання, – це документально підтверджена сума (вартість) витрат платника податку – резидента у зв’язку з придбанням товарів (робіт, послуг) у резидентів – фізичних або юридичних осіб протягом звітного року, на яку дозволяється зменшення його загального річного оподатковуваного доходу, одержаного за наслідками такого звітного року у вигляді заробітної плати та/або у вигляді дивідендів,                  у випадках, визначених ПКУ.

09:32 01.03.2024

Чи включається до оподатковуваного доходу ФО – резидента сума грошових коштів у вигляді міжнародного або вітчизняного гранту, крім бюджетного гранту, виплачена вітчизняними або іноземними організаціями?

 Оподаткування доходів фізичних осіб регулюється розд. IV Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ), відповідно до п.п. 162.1.1 п. 162.1 ст. 162 якого платником податку на доходи фізичних осіб           є фізична особа – резидент, яка отримує доходи як з джерела їх походження в Україні, так          і іноземні доходи.

08:41 27.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь