Мартинівська сільська громада
Полтавський

ІНФОРМАЦІЙНА СТОРІНКА

Щодо проведення опитування

Відповідно до листа Міністерства молоді та спорту України від 18.12.2023 року №11185/5.4 „Щодо проведення опитування” інформуємо про проведення опитування населення з метою спостереження основних показників рухової активності, визначення рівня залученості до рухової активності та здорового способу життя різних вікових груп та соціальних верств, створення та покращення умов для занять руховою активністю та спортом.

15:47 20.12.2023

 Державна служба зайнятості впроваджує експериментальний проект з організації безкоштовного професійного навчання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійної освіти Державної служби зайнятості.

В рамках проекту його учасники можуть безкоштовно пройти навчання за обраною робітничою професією або освітньою програмою, отримати компенсацію витрат на проїзд до місця навчання, проживання, медичний огляд, індивідуальний супровід під час навчання. Професійне навчання здійснюється за різними формами (очною, денною, вечірньою, дистанційною) для зручності здобувачів освіти.

11:54 20.12.2023

Ресторанний бізнес під пильним контролем

 Працівниками управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Полтавській області постійно здійснюється моніторинг діяльності суб’єктів господарювання сфери торгівлі та громадського харчування. Зокрема систематично аналізується інформація про розрахункові операції, яка надходить по дротових або бездротових каналах зв’язку до контролюючого органу від класичних та програмних реєстраторів розрахункових операцій.

10:35 20.12.2023

Оголошення для предстаників агробізнесу

  26 грудня 2023 року в м. Полтава відбудеться захід з презентації першого в області Агрокластеру, мета якого створення додаткових можливостей для малого та середнього бізнесу, сприяння розвитку сільської місцевості та якості життя в громаді.

12:59 19.12.2023

З початку 2023 року суб’єкти господарювання Полтавщини зареєстрували понад 22 тисячі РРО/ПРРО

 У Головному управлінні ДПС у Полтавській області повідомляють, що станом на 1 грудня 2023 року зареєстровано 13 562 програмних реєстратора розрахункових операцій (ПРРО) та  9 189 класичних реєстраторів розрахункових операцій (РРО).

09:29 19.12.2023

Під час зимового опалювального сезону, часу, коли здійснюється інтенсивне використання усіх можливих обігрівальних приладів, небезпека виникнення пожеж набирає загрозливих масштабів.

  Під час зимового опалювального сезону, часу, коли здійснюється інтенсивне використання усіх можливих обігрівальних приладів, небезпека виникнення пожеж набирає загрозливих масштабів.

10:52 18.12.2023

Плановi відключення електроенергії на 19.12.2023

У зв’язку із проведенням робіт у мережах АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» можливі тимчасові перерви в електропостачанні споживачів. Дата, орієнтовний час початку та закінчення перерви вказані у таблиці  

09:28 14.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь