Мартинівська сільська громада
Полтавський

ІНФОРМАЦІЙНА СТОРІНКА

Кіберполіція Полтавської області інформує

ГРОШІ ЗА ЛАЙКИ НЕ ВІРТЕ НІКОМУ ЦЕ НОВА СХЕМА ШАХРАЙСТВА! Вам напишуть з пропозиціями заробити грошей за "лайки" та репости, можливо навіть заплатять 100-200 грн. Ви вже на гачку!  

15:26 08.12.2023

Щодо фіскалізації розрахунків платниками єдиного податку

 Державна податкова служба України звертає увагу платників податків, які обрали спрощену систему оподаткування, що, починаючи із 01.01.2022, втратили чинність норми Податкового кодексу України, які дозволяли не застосовувати реєстратори розрахункових операцій або програмні реєстратори розрахункових операцій (далі – РРО/ПРРО). З огляду на це платники податків (крім першої групи) при здійсненні розрахунків у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг зобов’язані застосовувати РРО/ПРРО на загальних підставах. Впровадження фіскалізації розрахунків для платників є не лише зручним інструментом для обліку отриманих доходів, а й надає їм можливість підтвердити бажання працювати відкрито та чесно. Зазначене є надзвичайно важливим у відносинах України із закордонними партнерами та є запорукою успішності євроінтеграційних процесів в Україні.

09:03 05.12.2023

Future Perfect: в Україні популяризують англійську – мову міжнародного спілкування

В Україні активно впроваджується національна програма з популяризації англійської як мови міжнародного спілкування Future Perfect, створена за ініціативою Президента України. Мовна програма допоможе розширити застосування англійської мови в публічних сферах суспільного життя, стимулювати вивчення мови для кожної з груп – освітян, держслужбовців, підприємців, громадян та органів місцевого самоврядування.

12:21 04.12.2023

Плановi відключення електроенергії на 06.12.2023

У зв’язку із проведенням робіт у мережах АТ «ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО» можливі тимчасові перерви в електропостачанні споживачів. Дата, орієнтовний час початку та закінчення перерви вказані у таблиці  

09:35 01.12.2023

Постраждалі від домашнього насильства можуть отримати безоплатно послуги юриста чи адвоката: куди звертатися

Особи, які постраждали від домашнього насильства, мають право отримати безоплатно послуги юриста чи адвоката. Для цього варто звернутися до системи безоплатної правничої допомоги (БПД). Які послуги надає система БПД, як ними скористатися та куди звертатись — пояснюємо далі.

14:03 30.11.2023

Зустріч податківців Полтавщини та бізнес-спільноти області за участі народного депутата України – великий крок до ефективної співпраці

 Вкотре в Головному управлінні ДПС у Полтавській області під головуванням очільниці податкової служби Полтавщини Алли Рябкової та за участі народного депутата України члена Комітету Верховної Ради України         з питань, фінансів, податкової та митної політики Олексія Устенка, депутата Полтавської міської ради Антона Ярмолюка, депутата Полтавської обласної ради Олега Хардіна, відбулась зустріч у форматі відкритого діалогу. На захід також були запрошені керівниця «Полтавської асоціації бізнесу» Ірина Бессарабова і представники бізнес-спільноти  м. Полтави та  м. Кременчука.              Алла Рябкова відкрила зустріч брифінгом для представників обласної телерадіокомпанії ІРТ, проінформувавши про головну мету проведення подібних заходів – налагодження прозорої комунікації з представниками бізнесу Полтавщини задля ефективної співпраці. Звернула увагу присутніх на позитивну динаміку щодо збільшення  кількості   новостворених фізичних осіб – підприємців у порівнянні з аналогічними періодам минулих років та навела приклади найбільш популярних видів економічної діяльності, які вони обирають.

08:56 30.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь