Мартинівська сільська громада
Полтавський

.

Дата: від до Скинути

Виїзний особистий прийом громадян заступником голови  Мартинівської сільської ради Олександром Родиком

Виїзний особистий прийом громадян заступником голови Мартинівської сільської ради Олександром Родиком

   З метою  вирішення проблем громадян територіальної громади за місцем їх проживання, відповідно до графіку, здійснюються виїзні прийоми громадян керівництвом Мартинівської сільської ради.

12:33 30.11.2021

ПРОВЕЛИ АНАЛІЗ – ЗРОБИЛИ ВИСНОВКИ

ПРОВЕЛИ АНАЛІЗ – ЗРОБИЛИ ВИСНОВКИ

Виробничий травматизм і професійні захворювання не випадково у суспільстві порівнюють із національним лихом. Вони приносять не лише страждання для потерпілих та їх рідних, а й негативно впливають на економіку нашої держави.

14:52 26.11.2021

Зі слів тих, хто вижив....

Зі слів тих, хто вижив....

Близько мільйона жителів Полтавщини загинули від голоду 1932-1933 років. Це четверта частина усіх жертв в Україні, каже науковця Людмила Бабенко. Остаточну ж кількість померлих у той час не визначили досі: разом із ненародженими це близько 7,5 мільйонів людей, а з тими, хто емігрували, приблизно 10 мільйонів.

09:27 26.11.2021

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства»

Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Дати початку та завершення Кампанії вибрані не випадково. Вони створюють символічний ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства стосовно жінок та дії щодо захисту прав людини, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини.

15:06 25.11.2021

До відома громадян !

До відома громадян !

  30 листопада о 9.00 год. у приміщенні Мартинівської сільської ради відбудеться особистий виїзний прийом громадян начальником відділу обслуговування громадян №4 (сервісний центр) Головного Управління Пенсійного фонду України у Полтавській області Бобрицької Людмили Володимирівни.

11:30 24.11.2021

Продовжила роботу робоча група з питань формування проєкту бюджету Мартинівської сільської територіальної громади на 2022 рік.

Продовжила роботу робоча група з питань формування проєкту бюджету Мартинівської сільської територіальної громади на 2022 рік.

 23 листопада   свою роботу стосовно розгляду бюджетних запитів та звернень продовжила  робоча група з питань формування проєкту бюджету Мартинівської сільської територіальної громади на 2022 рік.

14:10 23.11.2021

Оглянуто проведення робіт з ремонту приміщень сільських будинків культури

Оглянуто проведення робіт з ремонту приміщень сільських будинків культури

   22 листопада голова сільської ради Віктор Котенко разом із своїм заступником Олександром Родиком, керуючим справами апарату виконавчого комітету  Ігорем Дроздовичем та секретарем сільської ради Оленою Ляховою здійснили робочий візит до тих клубних закладів населених пунктів громади, де на даний момент проводяться ремонтні роботи.

11:01 22.11.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь